Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
Üdv!
Admob használataesetén felmerült egy hiba, Android 2.3 -on nem jelenik meg a hirdetés, csak egy fehér rész a helyén, viszont minden máson igen. Átmenetileg a 2.3 verzión el lett rejtve a hirdetés.
Keresgéltem az interneten is, de nem leltem megoldásra, van valakinek ezzel kapcsolatban valami ötlete?
-
vazee00
tag
Üdv!
Van egy alkalmazásom, melyben található beléptető rendszer, fórum, chat, illetve elég sok apróság, gyakorlatilag minden eleméhez internet hozzáférés szükséges, a kommunikáció php fájlokkal történik, php - android közötti adatfolyam kódolva van.
Érdeklődni szeretnék, hogy létezik -e olyan ingyenes megoldás, mely lekódolja, vagy valamilyen formában védi a .apk fájlt a visszafejtés, megtekintés ellen?
Üdv:
vazee00 -
vazee00
tag
Tisztelt fórumozók!
Kezdő vagyok még e téren, így segítséget szeretnék kérni. Androidban hogyan oldható meg az adatbázis kapcsolat adatainak titkosítása, hogy minél kevésbé legyen visszafejthető? Főként az adatbázis jelszóra gondolok.
Elég sokat keresgéltem, de valódi, hasznos dolgokra annál kevésbé leltem.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest