- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazee00
tag
Üdv!
Admob használataesetén felmerült egy hiba, Android 2.3 -on nem jelenik meg a hirdetés, csak egy fehér rész a helyén, viszont minden máson igen. Átmenetileg a 2.3 verzión el lett rejtve a hirdetés.
Keresgéltem az interneten is, de nem leltem megoldásra, van valakinek ezzel kapcsolatban valami ötlete?
-
vazee00
tag
Üdv!
Van egy alkalmazásom, melyben található beléptető rendszer, fórum, chat, illetve elég sok apróság, gyakorlatilag minden eleméhez internet hozzáférés szükséges, a kommunikáció php fájlokkal történik, php - android közötti adatfolyam kódolva van.
Érdeklődni szeretnék, hogy létezik -e olyan ingyenes megoldás, mely lekódolja, vagy valamilyen formában védi a .apk fájlt a visszafejtés, megtekintés ellen?
Üdv:
vazee00 -
vazee00
tag
Tisztelt fórumozók!
Kezdő vagyok még e téren, így segítséget szeretnék kérni. Androidban hogyan oldható meg az adatbázis kapcsolat adatainak titkosítása, hogy minél kevésbé legyen visszafejthető? Főként az adatbázis jelszóra gondolok.
Elég sokat keresgéltem, de valódi, hasznos dolgokra annál kevésbé leltem.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Crimson Desert
- Apple Watch
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gamepad
- További aktív témák...
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest