- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz qqcqqc #93300 üzenetére
Na, ez tuti szar.
Itt a + gombbal adj hozzá egy újat.
Neve legyen Voda internet, az APN címe meg:Havidíjas előfizetés esetén: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
Feltöltőkártya esetén: vitamax.internet.vodafone.net vagy
vitamax.snet.vodafone.netAztán ha felvetted, nyilván a linkelt lapon az legyen bepipálva amit felvettél kézzel.
Update:
Így jár aki nem frissíti az oldalt, feleslegesen írkáltam be a fenti üzit. A lényeg, hogy működik[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz qqcqqc #93304 üzenetére
Kivételesen akkor épp ott sem, lementünk a gyerekekkel a partra kicsit. Jó a víz, nagy a Balcsi, ígéretes. Láttunk halakat, rákot
Na meg egy régi Mustángot, újabb Challengert. Finom volt a fagyi, de már 6 kiló/gombóc (de legalább elszámolták, és eggyel jobban jártam - utólag esett le)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
fecus
őstag
Hátha valakinek jól jön:
Alldocube iPlay 50 Pro-t, adb-n keresztül sikerült dirty flash-el a LineageOS 20-ról a 21-re frissíteni anélkül, hogy elveszett volna bármilyen adatom. Eddig."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Samu A9+ al szemezgetek, kérdés szerintetek megéri venni a 8 gigás vàltozatot?
Alapvetően net facebook, messenger a fő csapàsiràny vele.
Van olyan jó a procija, hogy 2 év múlva se legyen diavetítés amikor hasznàljuk, vagy tök 8, hogy mennyi ram kesz benne?
Xbox One: bandymnc
-
fecus
őstag
válasz snooze #93313 üzenetére
Semmiben. Régóta szerettem volna kipróbálni és a napi használatban lévő telefonomon nem tűnt jó ötletnek.
Ez most android 14-en alapuló közösségi ROM. 1-2 havonta van biztonsági frissítés, de bonyolultabb frissíteni. Kábelesen kell, ill. én így tudom. Könnyen root-olható, de most számomra ez nem fontos. Ha kell meg lehet csinálni gyorsan."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
bandi0000
nagyúr
[Ilyesmi] teljesen védő tokot próbált már valaki? Lehet ebben ésszerűen használni a tabletet?
Akinek lesz a tablet az szereti leejteni, fűzni sütni rajta, szóval jó lenne valami patika védelem. Persze az se lenne hátrány ha ésszel használnák,de ez van
Xbox One: bandymnc
-
cidalain
veterán
válasz bandi0000 #93315 üzenetére
Hú ez nagyon terepi cucc. Biztos jó ha építkezésen használod mint ellenőr vagy valami, de otthonra erős túlzás szerintem, és zavaró lenne, a plusz súlyról nem beszélve (egy ilyen cókmók önmagában vagy 200 g, ha nem több)
-
Dr.NX
Topikgazda
A Gearbest Hungary csoportból:
Alldocube iPlay50 Mini PRO NFE Tablet Netflix L1 8.4inch Android13 Helio G99 8GB RAM 128/256GB ROM Dual SIM Card!
EU raktárból!
Kupon: 24AN12 + store kupon + 11% coin kedvezmény, buy now-val vásárold böngészőben!
Ár: $112.78-tól ~ 41.200Ft, 256GB verzió $119.62
A reflinket kiszedtem: https://aliexpress.com/item/1005006472499639.htmlElfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz Rigormortiis #93321 üzenetére
130$ alatt nem szokott lenni. de inkább 150 a 256-os.
-
Rigormortiis
veterán
válasz Rigormortiis #93321 üzenetére
Kicsúsztam a szerkesztési időből...tehát szintén a 256osra szeretnék lecsapni, de nekem sem megy a lekuponozás
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
cidalain
veterán
Én behúztam, de nem sikerült kimaxolni a kedvezményes árat elegendő coin hiányában. 127-ig tudtam levinni a 256-ost, olyan 800 coin felhasználásával. A max kedvezményhez minimum dupla ennyi, de inkább 2000 körül kellett volna lennie.
Ha böngészőben összekattingattam a kuponokat, akkor mentődik a profilban. Utána a vásárlás ment az appból is ugyanazt a végeredményt hozva. Április 2-t ír szállításra, értékelném nagyon ha megjönne nagypéntek előtt...[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz gyulaszu #93248 üzenetére
Kevés a hely a főképetrnyőn.
Húzzál át több appot a másik oldalra és utána próbáld. De ne legyen bekapcsolva az automatikus hely kitőltés.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nanorambo
őstag
SZiasztok!
Galaxy tab a9+ és xiaomi pad 6 közül melyiket választanátok? Tudodm xiaomi jobb, de a samsung tovább támogatja. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Mai nap tablet akciók vannak a rendeljkínait oldalán. linkAz Iplay 50 Pro és a Redmi pad SE között vacillálok.
Volt már iplay 30 és van most 40H itthon. A mostanival akku téren szívtam / szívok... Talán jobb lenne a Xiaomi sw terén?
Latom, hogy sokan használtok 50 mini pro-t, ranezek arra is."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
cidalain
veterán
válasz TripleB #93335 üzenetére
nabammeg. 2 dollárral drágábban vettem múlt héten
update: Hopp, mégse, a sima mini ennyi, én a PRO-t vettem drágábban.
Akkor ezek azért utánanézős árak, nem biztos hogy verhetetlenek.[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves. Kinéztem egy Alldocube iPlay 50 Pro gépet. Leginkább film nézésre használnám (Netflix és tsai), és egyéb alap dolgok. Olvastam régebben, hogy nem teljesen kompatibilis pl. a netflixel. Ebben történt változás, vagy továbbra sem az igazi streaminget nézni? A másik kérdésem az lenne, hogy van ennél jobb vétel, ha itthon vennék táblagépet, mondjuk 60k nettóig?
Köszönöm x1
battletag: bossi#2666
-
snooze
veterán
sziasztok!
iplay mini 50 pro nfe tulajoktol kérdezném,hogy a vibert fel tudtátok ugy telepiteni,hogy párhuzamosan is fusson a teloval,mint pl a whatsapp?GO Gunners!!!
-
cidalain
veterán
válasz bajtokarpi #93338 üzenetére
Mini Pro-ból csináltak NFE verziót, ami Netflix kompatibilis.
Ha van a 10"-ból is ilyen, akkor vegyél olyat>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
beach head
senior tag
sziasztok!
Melyiket javasolhatok?
Redmi pad se 64/4
Redmi pas se 128/6
lenovo m10 plus 64/4mindegyik snapdragon 680as soc.
árérzékeny a dolog igazabol csak azert szerepel 2 valtozatban a redmi pad.
felhasznalas: bongeszes, youtube, videochat.köszi!
-
Reynaldo
junior tag
Blackview Mega 1 esetleg? Nemrég ketten is rendeltek ilyet itt.
-
ÖregMackó
tag
A kompatibilitással nincs semmi baj, a lejátszás minősége csak standard a hd helyett. A digitális jogok védelmének megbízhatatlan volta miatt (ha jól tudom) nem biztositják a lejátszást csak gyengébb minőségben. De ez szerintem a 10"- os képernyőn tökéletesen megfelel. Azért kiváncsi lennék a mini pro-n a widevine L1 miatt a Netflix engedi-e a hd lejátszást.
[kép] [kép]
[kép][ Szerkesztve ]
-
ÖregMackó
tag
válasz bajtokarpi #93346 üzenetére
Tulajdonképpen igen. A launcher eléggé semmitmondó a szokásos gyári androidhoz tartozó Quickstep, de én már régen a Smart Launchert használom, az nekem megfelel. Amit feltettem rá az jól működik, ha most veszed már A13-mal kapod állitólag, én még nem tettem fel rá, hardwerileg meg a képernyő fénye kint szabadtéren napsütésben nem elég de normál körülmények között félfényerőn használom.
-
TripleB
senior tag
válasz ÖregMackó #93347 üzenetére
Volt olyan egyeseknél , hogy az Iplay 50 pro csak a gyári launchert engedte csak hasznalni. Ilyet nem tapasztaltál? A mostani iplay 40h szanaszét szívat, akkucsere után par napig jó volt, most random lekapcsol 75-78 százalékos akkufesznél. Kicsit félek a következőt megvenni.
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
Because
őstag
Sziasztok!
Ezen a tableten gondolkodok, tudnátok esetleg alternatívát mondani?
Lenovo Tab P11Pro 2nd Gen
Most 135000 HUF (még kuponom is van). -
ivógéptanács
tag
Srácok,
egy ilyen lenne a befutó 10.4" Alldocube iPlay 50 Pro, tiszteletteljes kérdésem, általános cerka jó bármilyen érintőképernyőhöz, vagy ehhez a típushoz saját toll kell, soha nem volt tabletem, ezt is lányom használná és toll kell neki, én sajnos nem értek hozzá.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest