- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Behoz 100-at azt eladja.
Nagyon nem így van, itt az országban csak nagyon kevesen hoznak be ekkora mennyiségű gépet, még ha low-end kategóriás akkor is.
Nézd meg akár a Vaterán is mi megy, küldöd a pénz és aztán rendeli, szerinted ki fog ilyen selejt gépekbe több milliót tenni[ Szerkesztve ]
-
mArZsi
tag
válasz kelzsoca #2601 üzenetére
Na én pont arra a nagyon kevesen behozóknak az elérhetőségét szeretném tudni
De, ha nem is hoz be 100-at és pénzküldés után rendel csak, akkor is megkapja 17-ért és felteszi 29900 fixesen. Meg láttam 40-ért is 70 dollárosat. Miért nem lehet itt korrektnek lenni?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Például azért, mert a gép alapban 20k forint, ha megnézed az árat (majd' 100 dolcsi a postaköltséggel együtt). Erre rájön még az 5k-s ÁFA, az már 25k.
Ha akar valami kis hasznot az eladó, akkor 30k-ért adja. Ha pedig te akarod 20-25k-ért megvenni, akkor meg kell rendelned magadnak Kínából"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kelzsoca
félisten
Azt kell megérteni hogy ami kint 20k, arra még általában megy szállítási költség is+vám/áfa, erre még megy az eladó haszna, és már ott is vagy hogy ezek a gépek 15-20k-al kerülnek többe mint a valós áruk.
De mondok példát, nemrégiben kértem Kínai barátomtól árajánlatot egy tablet-re, a DHL ~12k-ért vállalja a szállítást, mivel a gép akksit tartalmaz+megfognák a vámon is, trükközni lehet, de nincs értelme, így a vám is 10k körül mozogna, és ott vagyok hogy egy 40k-s gép már 60k-ért van nálam, úgy hogy magamnak rendeltem, és csak a kötelező dolgokat fizetem meg, nincs is rajta semmiféle haszon (hiszen saját részre venném)
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz kelzsoca #2605 üzenetére
Azért annyiban módosítanék, hogy a valós áruk Kínában.....
Olvasgat egy olasz nálunk megjelenő reklámújságot, aztán látja, hogy a sonka nálunk :[link] míg otthon :[link]Holott nálunk ez rettentően drága sonka, míg náluk max közepes árfekvés.....
Nálunk a valós ára annyi, mint amennyiért kapni lehet. Nálunk....
A szárított gyömbér például nyilván sokkal olcsóbb Kínában ennél....[link]
-
jFox
addikt
Sziasztok.
Tegnap voltam egy kis olcsó tablet mustrán. First blikk report.1.) Találkoztam a Ktecstore-os úriemberrel. Nagyon korrektnek tűnt. Elárulta azt is a hogy az általa Telechip 7800 néven forgalmazott tablet tulajdonképpen a Haipad M701. Megnéztem a kütyüt és nem tűnik gagyinak. Jól van összeszerelve, nem nyikog, nem recseg. Az érintő képernyője nagyon érzékeny ahhoz képest, hogy rezisztív, és megy a multitouch is. Gyors volt a cucc, csak az zavar egy kicsit, hogy a 256Mb-ból 75Mb szabadot mutatott. De ehhez képest is elég gyors volt. Filmeket is szépen játszotta és van rajta HDMI kimenet.
janos0988: Kérdeztem az InfoTM-X220-ról erre azt mondta, hogy a FlyTouch néven fut eredetileg, teljesítményre kb. azt tudja mint a Telechip, 10" + van benne GPS. Viszont nincs multitouch. Az Androidos telót nem tudta megmutatni, mert elkapkodták tőle. De azt mondta, hogy nem fake és hogy nagyon jó cucc. Nemsokára lesz belőle kapacitív érintővel is olyan 4-5k vla drágábban.
2.) Megnézem a Navon T810-et is az edigitalba. Ettől nem voltam elájulva. Kezdődött ott, hogy a képernyőzárat alig tudtuk kinyitni. Borzasztó érzéketlen az érintőpanelje. Nem tudom egy kalibrálás segíthet-e rajta, mert viszont pontos volt, csak nyomni kell mint süket a csengőt. Sebességre kb. a Telechip/Haipad. Ja és a kiírással ellentétben 800MHz-es proci van benne. Viszont az 512Mb az meg van.
Egyenlőre ennyi, ma ha minden igaz megnézem a GPad G-10-et is.
[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
xrvman
őstag
Erre valaki valamit tud mondani? -
jFox
addikt
Ma megnéztem a GPad G-10-est is. Kb. azok a benyomások mint a Telechip/Haipad gépnél. Nagyjából hasonló is a szerkezet, csak HDMI nincs rajta, viszont 2db USB, amiből csak az egyik host. Ide köthető 3G pöcök és GPS is. Amit láttam abban szintén 256Mb RAM volt, de azt mondta az eladó, hogy létezik belőle 512-es is (kávébarna színben!)
Az eladó szintén korrekt (PH! Roxaz) ezúton is köszönöm neki, hogy megtekinthettem.
Garancia 1 év gyári, és Ő intézi a gyárba visszajuttatást.Kelzsoca-tól várjuk a bővebb tesztet.
[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
válasz kelzsoca #2612 üzenetére
Eszembe jutott még egy dolog, ami egy kicsit zavaró volt. A microSD kártya nem pattant be teljesen, hanem kiállt olyan 1-2 millimétert a készülék házból. Letörni biztos nem fog, csak megbontja egy kicsit a sima felület harmóniáját.
Ez a GPad-ra és a Telechip/Haipad-ra is vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
Sziasztok!
Ez a készülék szvsz nagyon megéri az árát,igazi blockbuster....
Nem célszerű Cortex 8 alatti procisat venni,kicsit drágább,de megéri a kb 60000 KHUF-t.[ Szerkesztve ]
-
jFox
addikt
Valaki keresett itt ultraolcsó tabletet. Itt van egy 24k ért. Nem tudom ilyen lehet, mef az eladót sem ismerem, de tényleg ultraolcsó.
Egyébbklént Roxaz is mondta, hogy tud ilyen extraolcsó cuccokat beszerezni. (Természetesen Via procival. )--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
rewentlow
csendes tag
Bár titeket gondolom nem kell győzködni, találtam egy nagyon király tabletes videót, ami szerintem minden eddiginél jobban elmondja, hogy mikre is használható egy ilyen cucc.
http://www.youtube.com/watch?v=rtqXLGPzVMk
Ár sajnos még nincs, de állítólag versenyképes lesz az iPad 2 500$-os alapárával. Hát reménykedjünk...
-
janos1988
addikt
válasz rewentlow #2620 üzenetére
Jo jo a video, foleg amikor szarik
Amugy mi lenne a nagy tablet gyartokkal android nelkul...mert tul. kepp ez egy egesz jo bemutato video a 3. driod os-rol
Na meg ugye, hogy van aki tablettel kameraz es fenykepez.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
z0d1AK
nagyúr
válasz janos1988 #2622 üzenetére
Android nélkül olyan volna, hogy iPad. Más nem nagyon, hiszen nincs 3. platform. A Windows jelenleg vicc tableten, a Bada sem oda való, Symbian halott.
Egyedül a ChromeOS kaphatna helyet, viszont az sem olyan fényes jelenleg.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
janos1988
addikt
-
petipetya
nagyúr
Szeretnék segítséget kérni a megrendelésében. Mivel változó, hogy bent vagy itthon vagyok (bent nem tudom átvenni, itthon meg nem bízom másra), egy átvevőponton tudnám átvenni.
Meg lehet így rendelni és paypal-al kifizetni, vagy még inkább az átvevőhelyen kp-val? Adót 0 Ft-nak mutatja az ország és város kiválasztása után. A végösszegre mennyi egyéb költség jönne még rá?
"nincs rá lezsóidő"
-
Torry
addikt
Nem igazán értem egyébként a jobb tabletek árazását.
500 +/- 50 dollár esetén egyértelmű, hogy az Ipad-t választanám.
Nyáron megyek melózni az usa-ba, akarok venni ipad-t csak még azt nem döntöttem el, hogy 1-t vagy 2-t. A kamera nekem nem létszükség, a legtöbb program alig gyorsabb a 8x gpu meg egyelőre nem előny, mondjuk mire kijutok valószínű más lesz a helyzet.
Majd kiderül. -
kelzsoca
félisten
válasz philoxenia #2632 üzenetére
Na jó de hát ezek filléres dolgok amiről most szó van
-
rakal
senior tag
Elnézést kérek,de lekéstem a szerkesztési időről.
Csak egy általános tanács tabletvásárláshoz:
-min 7" képernyőméret
-min 800x480-as felbontás
-min Cortex A8 processzor
-min 512 MB RAM
-Flash 10.1 támogatás
-Android 2.2
-KAPACITÍV kijelző.
Ezek a minimumfeltételek.
Aki mást,olcsón rendel,és megkapja,1 napon belül garantált a bosszúság,hajtépés,önfej falba verése etc.,szóval gondoljátok meg,mit vesztek,könnyen el lehet csábulni a kínai/magyar piacon... -
kelzsoca
félisten
Az igen
Ha ezek a minimum feltételek és hogy használható gép legyen akkor ott indul a móka hogy Samsung Galaxy Tab, az alatt nem igazán van értelme szerinted gépet venni....
Az a helyzet hogy a BMW is elvisz A-ból B-be meg a Suzuki is, a kérdés hogy mennyiért, milyen módon és milyen kompromisszumokat kell érte kötni.
-
jFox
addikt
Amiket én megnéztem (Haipad,GPad,Navon) mind rezisztív volt, de csak a Navon-nal nem voltam megelégedve. A másik kettő nagyon jól használható volt. Pontos volt és nem kellet erősen nyomni. Nem éreztem hiányát a kapacitív érintőnek.
A sebességük is jó volt akár net, akár más alkalmazást néztem. Mondjuk a Falsh támogatást hiányolom belőle, de előbb utób csak lesz rájuk 2.2-es droid és akkor lesz az is
Egyszóval szerintem van létjogosultságuk.Én inkább az összeszerelés minősége miatt aggódnék ezeknél a kínából rendelt cuccoknál, de kellemesen csalódtam a megtekintett két készüléknél. (Haipad, GPad)
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
A Flashhez nem csak 2.2-es Android, hanem megfelelő processzor is kell. Egyébként azért jelentős különbség van szerintem komfortérzetben a rezisztív és kapacitív panelek között. Alapból vannak játékok, melyek kiesnek rezisztív kijelzőnél (pl. Modern Combat). Nem mindenkinek lételeme a játék, de meglehetősen jól jön néha.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
válasz kelzsoca #2644 üzenetére
Ha volna, akkor igen. Igenyek: Nvidia Tegra 2 cpu, 512-1024MB RAM, kelloen jol hasznalhato, jo kapacitiv kijelzo, Honeycomb, jo osszeszereles.
Kb ugy ezek kellenenek nekem. Igy most kiadnek erte 60 ezret. Lehet privatban tolongani az ajanlatokkal.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
wwhy
veterán
ma megkeresett egyik ebayes eladó, h lenne neki EZ
megéri UK-ból jön, tehát nincs áfa[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest