- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz kelzsoca #2653 üzenetére
A PP-től vissza lehet szerezni a zsét
És mivel UK-ból küldi, nem kellene rá várni 2 hetet, ha nincs itt, megy a dispute
A Zenithink ZT-180 10"-es az elfogadható? mert ha igen, akkor nyilván a kistesó isELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
mArZsi
tag
Holnap, holnapután megy a rendelés külföldről, kínai VIA 800 Mhz-es 256 Mb ramos 7" Android 2.2 Tabletre. Akit érdekel ilyen keressen meg priviben.
-
harry
veterán
Most néztem, hogy iPad1 már 110k boltban (alap verzió), és az iPad2 is 125k körül indul itt aprókon, ami nagyon elgondolkodtatott, de nem igazán szimpatikus nekem több minden sem az Apple dolgaiban (bár lehet csak jobban utána kéne járnom).
Szóval aziránt érdeklődnék, van-e hasonló árban és minőségben (!) tablet 10" méretben jelenleg, Android alapokkal?
- Viewpad10-et látok 140kért (nevetséges)
- Archos 101 van 120k-ért, talán... (így ránézésre, de nem tudom, milyen).
- Samu Tab biztos drágább lesz
- Advent Vega nem ismerem, hw aprón láttam eddig egyet csak, az mondjuk elgondolkodtat, vagy a 85k nem jó ár?
- Más esetleg?[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Nem sűrűn. Bár szvsz. a Linux desktopon éppúgy az önszopatás kategória.
#2669: Ez most marha vicces volt, mindenesetre pont a jelenlegi példa támasztja alá, hogy most emiatt nem tudsz iPadet venni. Márpedig az 1-es árának zuhanásával egyre kevesebb értelme van technikailag és szoftveresen is gyengébb megoldásokkal próbálkozni. Dehát ilyen a showbusiness
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
harry
veterán
-
Ha jailbreakeled az iPadet és megveszed a PwnTunes nevű appot, akkor sima MTP eszközként is elérhetővé válik. Az egy más kérdés, hogy nem tudom, az MTP support milyen szinten jár jelenleg. Meg jailbreak után lehet SSH démont is telepíteni, így SCP-vel lehet feldobni cuccokat.
De egy Windows vagy OSX mindenképp kell az első beélesztéshez...
Hogy ki a hibás, az jó kérdés. Én megértem a desktop környezeteken dolgozó open source fejlesztőket is, hogy nem foglalkoznak a proprietary dolgok visszafejtésével (egyébként vannak próbálkozások), és az Apple-t is, hogy kicsire nem ad.
“All nothings are not equal.”
-
rakal
senior tag
Hello
Szvsz a Samsung Galaxy Tab ezek közül a legjobb választás.
A T-Mobilnál érdemes adatcsomaggal együtt megvenni,1 év hűséggel,azt még ki lehet bírni,meg netkapcsolat nélkül nem az igazi.
Samsung Galaxy Tab -T-Mobile[ Szerkesztve ]
-
harry
veterán
Áh, nem, nincs szükségem 3G-re (otthon vagy suliban használnám elsősorban, mindkettő wifi-fedett), így viszont sokra jönne ki.
Karma - no igen, szóval ezt azért még át kell gondolnom. Itt hogy is van, a Wifi modellekbe kerül aGPS? Tehát csak a 3g modulban (meg talán a hátlap színben?) különbözik a "3G" változattól?
JailBrake után semmilyen garancia nincs? Gyári SW visszarakással sem? Így viszont tudnám "meghajtóként" kezelni?[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
wwhy
veterán
már el is vitték a ZT-180-at pedig komolyan megvettem volna
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Na megvettem ezt a Telechip/Haipad cuccot a KTechstore-os sráctól.
Eddig teccik. Csak még az androidot kell még tanulnom. Pl. hogy lehet beállítani, hogy mi induljon el induláskor? Elindít egy csomó dolgot, amire nincs szükségem és fut a háttérben. Az Active task killer-rel (vagy valami hasonló, most nincs előttem) ki tudom lőni ami nem kell, de jobb lenne ha el sem indulna.
Meg az létezhet, hogy megy a g-senzor, mert a képenyőt forgatja, viszont játék alatt meg nem működik? Letöltöttem valami űrhajós verseny játéékot, és hiába forhattam, nem ment semerre. Pedig ki van választva az accelero meter.
Egyenéőre ennyi, majd még írok róla, ha tüzetesebben át tudtam nézni.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
wwhy
veterán
válasz petipetya #2686 üzenetére
Because I haven't got stock at the moment. I have placed an large order for next week, so hopefully I will dispatch them before 30th this month. 30th should be latest day I will receive products due to custom clearance may take a while sometimes. Hope you can understand.
No comment.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bigrock
addikt
Hello!
Melyik tabletet javasolnátok: 1 Ghz ARM11 CPU/Rezisztív kijelző: kb. 160 USD vagy 800 Mhz Cortex A8 CPU/kapacitív kijelző: kb. 260 USD. A többi paraméter nagyjából egyezik, ill. a Cortex procisnál fel is tüntetik, hogy "support Flash 10.1" míg a másiknál nem.
Köszi! -
greenisland1
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezem tőletek : mekkora különbség van a rezisztív illetve a capacitív kijelző között?
Iphone 3g-m van, és úgy tudom ez rezisztív./ezt ismerem hogy nagyon jó és könnyű használni/
Néztem youtube-on videókat , amelyben összehasonlították az Ipad-ot és a Samsung Galaxy tab 10.1-et.
De nem láttam sok különbséget, talán kicsit gyorsabban gördül az IPad-é.Tablet vásárláson gondolkodom de nem tudom , nem-e lesz a csalódás a kijelző használata az Iphone után!
Köszi.. -
kelzsoca
félisten
válasz greenisland1 #2696 üzenetére
Kicsi zavarban vagy
Iphone sosem volt rezisztív kijelzős, mindig is kapacitív volt.
az Ipad-ot és a Samsung Galaxy tab 10.1 is kapacitív kijlezővel rendelkezik, hogy melyiket választod Neked kell tudni.
iOS vagy Android
A kijelző minőségétől pedig egyik esetben sem kell tartani, hozza azt a szintet.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz greenisland1 #2696 üzenetére
Rosszul tudod, már a legelső iPhone kijelzője is kapacitív volt.
-
PEPE85
senior tag
Sziasztok!
Bízom benne tudtok nekem segíteni, a legolcsóbb olyan gépet keresem aminek legalább 5' a kijelzője és tudok bele SIM kártyát tenni amin keresztül tudok netezni minimum 3G-vel (úgy is jó, ha + kiegészítővel kezeli a SIM kártyát). Jó régebbi típus is, ha lehet kapni, akár használtan. Nem baj, ha nem tud WLAN-t és 3G-ből is csak a legalapabb 384kbit/s-et, csak feleljen meg ennek a két kritériumnak.
Köszi!Watch 4k movies with Netflix :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest