- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurma23
aktív tag
köszönöm a választ mindenkinek Nézek egy accelero extreme PLUS II-t csak nem tudom az felmenne-e rá mert ugye nem refi nyákos az enyém. Amugy azért szeretném cserélni mert nekem hangos a gyári hűtője....
-
nagyúr
válasz Robi BALBOA #25413 üzenetére
hát a Q6600 már régen volt (3.éve) és nyugi volt a M2F be Q9550(nem is egy kb 4-5.db) de még időben el adtam a cuccost mikor még ért is valamit!
[ Szerkesztve ]
-
Insolent
aktív tag
válasz h1n1_900 #25450 üzenetére
Azt használtam mivel más nem fért el a hűtő alatt, de tényleg hűvös volt, meg azt azért hozzáteszem jó szellőző házam van. Lehet neked ez volt a negatívum hogy vrm-et nem eléggé hűtötte, én meg voltam elégedve vele, ennyi..
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
nagyúr
válasz RyanGiggs #25437 üzenetére
F1-2011.hez 1280.hoz kevés a Q9400@3400.on! CPU limited van elég erősen!
csináltam neked néhány tesztet 5850(ref órajeleken) + i7@4000.MHz el!
1280x1024 ugyan azon a beállításon amin te teszteltél ultrán + 4X MSAA
láthatod hogy nálam jóval magasabbak a pontszámok ugyan azon a beállításon!
és akkor Full-HD ultra beállítás 8X MSAA
Ha megnézed látni hogy a VRAM ehez a beállításhoz(1920 és 8X MSAA) kevés ezért ennyire alacsony a FPS szám!
De lehet sokat segíteni rajta csak lekell venni 4X MSAA ra és a Shadows -t high ra kell tenni a többi maradhat ultrán!
és akkor ezen a beállításon szintén 1920.ba!
látható hogy egyből meglódul hogy nincs annyira csúcson járatva a VRAM és a képminőség szinte azonos mint 8X MSAA + ultra Shadows al!
és a végére egy CPU használati(játék alatt 1280 as felbontásnál) kép
ha i5 öt vettél volna azzal is így menne nálad, mivel nálam a +4 szál üldögél a babérjain ennél a játéknál!
-
ittakary
nagyúr
válasz DroiDMester #25457 üzenetére
Ennyire telibetojja a HT-t?
-
ittakary
nagyúr
válasz h1n1_900 #25462 üzenetére
Én csak e videó alapján már megvenném az i7 860-at
Én is akarok ilyen feladatkezelőt
-
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
válasz DroiDMester #25467 üzenetére
De nincs is kihasználva mind 100%-on. Szóval szerintem minden teljesen rendben van
Az a piros baszás micsoda? Sosem értettem a lényegét...
-
RyanGiggs
őstag
Pont 20 fps különbség i7 vs Quad között, az már nem semmi.
Oké hogy nem minden játéknál jön ez ki, de hát akkor is.
Így megtudja izzasztani a procit egy 5850-es ha olyan a game?!
Kár hogy nem volt több zsetonom, hogy vegyek egy jobb vasat alá!
Amúgy mi az a rózsaszín progi amivel mérsz közben?(#25459) Tommee: Csak a Dirt3 alatt vannak nagyjából pariban!
F1 2011 már kinyíró!! -
kmarton
tag
Szevasztok megér 43ezret egy új sapphire HD5850?
http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4
-
dilipok
veterán
-
Majkee84
aktív tag
-
Remus389
veterán
válasz Majkee84 #25478 üzenetére
én egy gyerektől vettem, aki egy hónapig használta(kipróbálja mint mondta, ha jól emlékszem nvidia párti volt), őneki volt egy ismije, ahonnan valami akció keretében ennyiért vette(33-34 -ért, számla szerint)
tehát végülis használtan vettem, de csak egy hónapig használta kábé, most ez jó vagy rossz nehéz megmondani, egyfelől biztos megtépte(feltunningolta), másfelől legalább ki lett próbálva, nem cicereg, nem fagy, nincs baja , nem kell szopni a garival
szerintem nagyon király karesz és azért mégiscsak Asus
korábban mondjuk két Sapphire kareszom volt(3850/4850) és nem volt velük bajom
szerintem ezt már csak 7850/7950-re cserélem(talán kihúzom 8850-ig ), a 6850/6950 nem igazán gyorsabb, nincs jelentős különbség, tehát ezt a mostani generációt nyugodtan ki lehet hagyni
a 3850 és 4850 és 5850 között van legalább kétszeres teljesítmény különbség
de a 6850 kábé visszalépés, tehát azt kihagyom
legjobb ár/értékű kareszok ma az 5850 és GTX 460 szerintem, utóbbi kicsit gyengébb de olcsóbb
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
Remus389
veterán
válasz Remus389 #25479 üzenetére
mondjuk a 6850/70 mellett szólhat a jobb drivertámogatottság, bár...
az AMD bizonyára úgy gondolkodik mondjuk 2012 őszén, hogy nehogymár jó legyen annak aki 3 éve vett 5850-est és minden fut faxán, rá kell venni hogy pénzt adjon ki
tehát driverből elcsesszük a régi 58xx-eket(lassítjuk, esetleges bugokat nem javítunk vagy csak késve), de a 68xx-et továbbra is támogatjuk, mert nem cseszünk ki azzal aki 2 hete vett egy ilyet
de szerintem ezeket a dolgokat ki lehet majd kerülni, lesznek mindenféle javítók(nem gyári)
[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
válasz Gaboman #25482 üzenetére
Elég egy cf skálázodást megnézni.
Az 5870 azért még a mai napig az egyik legerősebb kari, szvsz jobb teljesítménymutatókkal a 6870-hez képest, de az egyre újabb dx11-es játékokban azért előbbi, igencsak dolgozza le a hátrányát, ami azért érdekes, mert a 6950 meg nem kezd elhúzni.
CF-re visszatérvem, brutális mit művel 2db 6870 1920*1080ba, itt még ált nem találkoztam olyannal h. kevés lenne az 1 giga vram, de irdatlanul begyorsulnak, holott 2db 5870-be nincs ekkora potenciál, hiába erősebbek külön külön.
Make things work
-
nagyúr
válasz Gaboman #25484 üzenetére
kíváncsivá tettél akkor légyszi tesztelj te is egy F1-2011.et! Ultra beállításon 8X MSAA -val 1920x1080 on meg egyet úgy hogy leveszed 4X MSAA ra és a shadows -t leveszed high ra (a többi maradjon utrán) És linkeld be a teszt képeket ne csak be írd hogy ennyi meg annyi!
és lehetőleg menjen OSD -n az afterburner hogy lássuk hogy alapon jár a VGA!
[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz DroiDMester #25485 üzenetére
Nem lehet veled tesztelni mert más a géped, sokkal komolyabb mint az enyém!
Alapból jobb eredményt kapnál.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz DroiDMester #25487 üzenetére
F1 2011 nincs meg!
AvPt mérhetünk játék alatt!Így csináld!
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
ricshard444
veterán
-
Insolent
aktív tag
Most már engem is kíváncsivá tettetek, nemrég cseréltem le az 5850em egy 6950@6970re
" A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Alister71
nagyúr
Mértem 3.6-os 955BE és húzott 6850-el, ugyan azzal a beállítással: beállítás 1, beállítás 2, eredmény. -10 fps-re vagyok a 4.0GHz-re húzott I7-től.
Alister from Hell
-
nagyúr
válasz Gaboman #25488 üzenetére
Van kimondott AVP Benchmark itt tudod leszedni
És kell hozzá egy AVP Tool progi (hogy ne CMD ből kelljen konfigurálni)
ezzel érdemes tesztelni mivel ez nem olyan hogy megyek a játékba és megállok egy adott helyen majd megnézem ott mennyi az FPS -em! azért se jó amit te mondasz mert elég ha kicsit máshová nézel máris nem annyi az FPS eza teszt progi meg mindég ugyan azt teszteli!
ha megvagy jöhet a képernyő kép az eredményről, ha belinkelted én majd utána mutatom az enyémet!
-
Remus389
veterán
válasz DroiDMester #25493 üzenetére
ehhez fent kell lennie a játéknak is?
mert megvan a játék, csak már unistalláltam
Lord Vader akkor már töltöm is
jó kis core2duo, core2quad, i7 csata lesz
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Remus389 #25494 üzenetére
Nem kell hozzá a játék! amit belinkeltem az tartalmazza magát a játékot és a teszt pályát! (ezért ~300.mega)
AVP nél ne lepődj meg hogy nem igen lesz különbség az i7 és a 2.magos C2D -d között marhára nem CPU igényes az AVP még egy E1200.as cerkán is jól fut!
-
Remus389
veterán
válasz DroiDMester #25496 üzenetére
nem kell itt előre mentegetőzni
nézzük meg mit dobnak a procik, oszt aztán elemezzünk
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
-
Remus389
veterán
válasz DroiDMester #25496 üzenetére
az tartalmazza magát a játékot és a teszt pályát! (ezért ~300.mega) pff az AVP valami 12 vagy 15 Giga, érdekes lenne 300 megában tartalmazná
Ha a procira vagy kíváncsi, akkor 1024x768-on kell futtatni, low grafikával. tudom, de nem baj, lefuttatom maximális beállításokkal, kiváncsiságból
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest