Új hozzászólás Aktív témák
-
CptMisi
őstag
Ez Direct CU, sokkal magasabb az alapfesz, és kell feszt emelnie a tuninghoz, mert nem volt stabil a gyári fesszel...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
1.12 na jó, nem olyan sokkal magasabbra emlékeztem
gera021: Ez a freki jó 24/7re is szerintem
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A CrossfireX topicban lebeszéltek az 5970-ről. Azt javasolták vegyek 6950-et 2db-ot jobban járok a 4GB RAM-al.
⭐ Stella
-
Zoo123
senior tag
válasz radi8tor #17511 üzenetére
"Ezek szerint jobban járok vele?"
Hát ha 2560x1600-as felbontásban játszol, mindenfullmaxon akkor határozottan igen...
De ha "beéred" FullHD-vel (1920x1080) és néha 4x AA-val 8x helyett, akkor egy használt 5970 (90-110 ezerért) ár/érték arányban verhetetlen!
Vagy ha már van 1db 5850-ed akkor abból crossfire-t és had szóljon!Szerintem!
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
CptMisi
őstag
válasz Zoo123 #17513 üzenetére
Igen, de ez együtt jár azzal, hogy a 6950CF tartósabb és később könnyebb lesz eladni... azért tesszellációban például alaposan megveri az 5970et. Ha én megtehetném, a 6950et választanám
-
Dj Dekko!
őstag
Ti milyen drivert használtok az 5850 esekhez?!
Mert nekem valami bitang szarul megy a 12es...
Benchmarkok alatt elég feltűnő. -
CptMisi
őstag
válasz Dj Dekko! #17516 üzenetére
Hát, nem ez a legjobb driver ebből a szempontból
Gyorsan lefuttattam a Vantage-t, levettem a ház oldalát, meg kinyitottam a teraszajtót... most nézem, 17°C a GPU mióta befejeződött a teszt, VRM 14°C, CPU, Mobo, HDD 20°C jó idő van[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Dj Dekko! #17516 üzenetére
Nekem 10.10, de nem az igazi a stabilitása.... A 10.6 jó volt, a 10.9 is. Lehet, vissza is rakom a 10.9-est, vagy megvárom a következőt....
Sebességre nem volt gondom még az 5850-el szerencsére, hogy keresni kelljen, melyik driver 5%-al gyorsabb vagy lassabb...[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Boldog új évet mindenkinek!
Sok sikert, örömöt, és sok-sok 5850/70 szintű vagy inkább minőségű kártyát kívánok nektek.
Legközelebb csak jövőre fogunk beszélni.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ehhez mit szóltok ?
-
Jocy
aktív tag
Békés,Boldog,Hardverekben gazdag Új Évet kívánok minden PH!-s kollégának!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz cyberkind #17524 üzenetére
soha többet msi-t
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kasa85
őstag
-
Laraxior
titán
válasz cyberkind #17529 üzenetére
jó lenne,ha nem lenne kompatibilitási gond
MSi 4890 Cyclone és egy sima ref GTX470el el szívtam...szóval soha többet MSi... Bár az 5850em is msi volt az egyik,azzal nem volt gond,de biztosra megyek.
Utána beszereztem az egy msi cyclone helyett két sapphire-t és tökéletes volt a rendszer...470 helyett inkább egy 460 OC-t"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CptMisi
őstag
válasz kasa85 #17533 üzenetére
Lan parti... már egy hete olyan beteg vagyok, hogy sehova se tudok menni, de a hányás minden gond nélkül megy mikor máskor lennék beteg
-
Laraxior
titán
válasz CptMisi #17535 üzenetére
mikor fitt voltam -3°C volt..most hogy alig mozdulok meg a láztól,bejött a -10°C cseszhetem,mert nem tudom kirakni a gépet az ablakba,oda a Vantage eredmény
mire gyógyulok meg megint plusz X fok lesz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CptMisi
őstag
válasz Laraxior #17537 üzenetére
Én most az új CCC-vel ismerkedem.
Erről a beépített órajel tesztelőről mit gondoltok? jól teszi a dolgát?Már kéne valami új alkatrész a gépembe, hogy legyen mit vantagelnem újra
Csak az a baj, hogy VGA csere önmagában nem elég, mert még az 5850et is visszafogja az x4 955You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Laraxior
titán
válasz CptMisi #17538 üzenetére
sose használtam...anno volt az nVnél is...még régebben.
miért kevés az a proci? Elég az játékokhoz..nem vantage-re termett az tény,de az bolond aki arra vesz gépet
nem lehetne bírni fizetéssel,olyan sűrűn jönnek ki az új hardverek.
Én se fejlesztek már...túl sok ment rá..elég volt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kasa85
őstag
válasz CptMisi #17535 üzenetére
Kívánom,hogy gyógyulj meg Igyál sok forralt bórt meg egy kis erős szeszt az tuti fertőtlenít.Sajnos én is szarul vagyok lázas,és a torkom is be krepált.A lázt nem hideg zuhannyal viszem le hanem feltoltam a karimra a régi ref hűtésemet felcsavartam 100%ra a ventit a fejemet a kari kimenetéhez tettem,és máris levitte a lázamat,és tegyem hozzá a fülemet is ki dugította mert a középfül gyulladástól alig hallottam valamit B.U.É.K
[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
CptMisi
őstag
válasz Laraxior #17539 üzenetére
Persze, játékhoz elég, ott nincs gond, csak ilyeneknél "gond", mint a Vantage.
Hát már több, mint egy éve van meg a proci, de nincs semmi értelmes, amire cserélhetném, i5/i7 drága lenne a váltás, x6 játékban gyengébb/azonos, tesztekben jobb, de 20ezret nem ér meg...x4 970@x6 jó lenne, de boltban drágább, mint az x6 1055T, aprón meg nincs
Amúgy az a baj az ünnepekkel, mert ilyenkor ugye szünetem van, sok az időm, elindulnak a fogaskerekek, és kitalálok valami ilyesmit Pedig már fél éve nem is gondoltam a vantagere kb.kasa85: nem csak a gyulladástól, a füledtől is megszabadít, ha ügyes vagy
[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Valamiért úgy éreztem, hogy ezt meg kell osztanom veletek Én jót derültem rajta, pedig már nagyon álmos vagyok de nem tudok aludni
Utolsó pár hsz leginkább[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nem semmi, hogy már lassan másfél évesek lesznek ezek a kártyák.. hogy röpül az idő...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
sikerb
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni, nekem egy olyan problémám volna, hogy adott egy ati radeon hd 5850 es kártya win 7 32 bites rendszer, és hiába töltöm le az ati hivatalos oldaláról a hozzá való legfrissebb drivert, mindíg 3 látható problémát észlelek, hogy ki- és be kapcsolásnál rezeg a képernyő, a media player elmosódott festék képi hatását adja ha néznék valamit rajta, valamint ugye a szokásos, képernyő illesztő szétesik, utána helyreáll című fejezet : ))) Nincs valami ötletetek, hogy miért van ez ha pontosan a hozzá való drivert töltöm le?
Előre is köszönettel
-
Dj Dekko!
őstag
Valaki egy CrySis Warhead HOC Benchmark v1.2.0.0 full hd (1920x1080) veryhigh tesztel megajándékozna?
Nekem 22/21 Fps minimum, 29-31 Átlag, 39-40 Maximum.
Nem kevés ez picit?!
(3.2 GHz Q6600 / 5850 850/4800 / 4G DDr2 800 MHz 4-4-4 12 Ram)
Új hozzászólás Aktív témák
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest