- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz Cybertrone #17250 üzenetére
8xMSAA-val teszteltek a Ph-n. Állítólag ez a különbség oka.
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #17245 üzenetére
Ami számomra felettébb különös hogy két darab hd 6970, elpicsázza a tesztek többségében (90%) a GTX 580 Sli...
Szerintetek ez nem fura?! Ennyivel jobb a crossfire x mint az SLI?!
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN KEDVES PROHARDVERES KOLEGÁNAK![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Dj Dekko! #17252 üzenetére
mindig is jobban skálázódott a CF mint az SLi
4890 vs 280nál is sokkal jobban kihasználta a játék (Crysis) a GPUkat Ati-nál,mint GTX280aknál"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
BC2ben meg valamelyik másik game-ben úgy hallom hogy nemigazán remekeltek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Jocy
aktív tag
Békés,Boldog,hardverekben gazdag Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz TTomax #17260 üzenetére
Hát mostani VGAk és driverekkel nem vagyok tisztában mit hoznak,de az biztos hogy csináltam mindkét VGAval egy illy kétkártyás tesztet és gyorsulás a CFnél volt nagyobb. Crysisnál több mint 90%....míg az SLi 80at ha elérte
10.3 driver nV-nél nem tudom melyik. De ez több mint fél éve volt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
TeeBee73
veterán
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Cybertrone
veterán
Befutottam én is ám
Békés boldog karácsonyt minden topiklakónak!!!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Dj Dekko!
őstag
Most biztosan sírnak az nvidia topicban egy driver cserével az AMD 10% ra felhúzta a hátrányát a GTX 580 assal szembe...
Nem kell ehhez semmi hozzá fűznöm...
Mind két kártya megéri a pénzét... Hiszen a gtx 580 jobb, de drágább is...6970 es jobb mint a gtx 570...de drágább is, nagyon összebeszéltek a gyártok... -
-
Cybertrone
veterán
Én most kaptam jó ajánlatot egy 480-as amp-ra elgondolkoztam erősen keveset kéne rádobni, és gyárilag zalmi vf3000-van a cuccon, tehát nem melegedik...! Kis oc-val egy 580-at el lehet vele csípni
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
ADAM1337
nagyúr
Hamarosan belépek a klubba 2db asus ref 5850-el úgy fest.
Tuningban ezek is jól mennek gondolom vagy full refek ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz Cybertrone #17272 üzenetére
Egyelőre 1db vga lesz, de pár napon belül jön a társa is ha minden jól megy nem kell várnom sokat.
-
CptMisi
őstag
Az a helyzet, hogy mégis csak elgondolkoztam a 6950re váltáson, túl sok időm volt Szerintem januárban cserélem a monitort, Full-HD természetesen... lehet, hogy mégis váltok, ha lesz pénzem...
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Laraxior
titán
válasz ADAM1337 #17275 üzenetére
GTX460nál sem éri meg a pluszfesz,sokkal melegebb lesz és többet is eszik,míg a gyorsulás mértéke elég kicsi.
58x0-nál sem nagyon éri meg azért a pár MHz-ért."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
CptMisi
őstag
válasz Laraxior #17279 üzenetére
hát nálam például kb. 150MHz is kijön még feszemeléssel, 960MHz-hez már 1,21V kell, 1,35-tel meg 1070et is vitte, igaz nem mindig fut le a vantage
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
én kb. 3szor próbáltam egyszer 3200as procival, kétszer 3700assal, utóbbinál egyszer nem futott le
-
Giot
addikt
válasz CptMisi #17283 üzenetére
Hm akkor lehet az alaplap nem megfelelően osztja a cuflát nálad.
Nálam a 975/1250-hez már biztos kellene egy kis + fesz. De 950/1200-on még betonstabil így nem panaszkodom., ha már Sapphire-ék voltak ilyen kedvesek a PCB-ét úgy megtervezni a nonref kártyáinál, hogy ne lehessen szoftveresen feszültséget emelni. Így legalább biztos nem sütom meg a VGA-t.[ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Majd ha meglesz az új proci, úgyis tesztelem, azóta meg ugye cseréltem alaplapot is, szóval lesz itt móka
-
gera021
aktív tag
sziasztok,
asus 5850-es vga-mat szeretném huzni smardoctorral..., olvastam h azt irtátok h 850/1200.at simán viszi fesz emelés nélkül, hát kiprobáltam és 20 perc starcraft 2 után kilépéskor lefagy a gépem..., tudtok nekem segiteni smartdoctor beállitást?
-
Cybertrone
veterán
válasz gera021 #17287 üzenetére
A smartdoctort töröld a pitsába.. Msi afterburnert tedd szépen fel... csinálj ventiprofilt mert a melegedés miatt a is fagyhat neked még nemhiszem hogy kéne + fesz!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
TeeBee73
veterán
válasz gera021 #17287 üzenetére
Alapon is?
Nem értek a SmartDoctor-hoz, de nálam a HD2900Pro is vitte VSync-el, 1280-ban, maximális szűrőkkel.MOD: Cyberone: Nálam az Afterburner b*szik is valamit csinálni, holott sem CCC, sem ATT nincs fent. Még lentebb sem engedi a frekit vinni. (Win7 x64 Ultimate).
MOD: CptMisi: Ez csúnyán összejött...
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
CptMisi
őstag
Jaja, tudod volt ez a kékhalálozás, meg fagyás, aztán először ramcsere, aztán alaplap...
úgy néz ki, hogy x6 1055T-re váltokYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
gera021
aktív tag
smartdoctorral senki sem huzza az 5850-esét? mindenki msi progival?
-
gera021
aktív tag
válasz Cybertrone #17293 üzenetére
értem, és azzal valoszinö jo lesz? miért rossz a smartdoctor?
-
gera021
aktív tag
válasz Cybertrone #17295 üzenetére
feltettem, fesz emelés nékül 850/1200-at simán vinni-e kell?
-
gera021
aktív tag
válasz Cybertrone #17297 üzenetére
pontosan 850/1202, nem lehet 1200-ra tenni, igy is jo lesz?
-
gera021
aktív tag
válasz Cybertrone #17299 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a sok segitséget, most kipbrobálom, starcraft 2 alatt, és majd irok h mi lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Bitcoin topic
- Ukrajnai háború
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Steam Deck
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- További aktív témák...