- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepomen
csendes tag
De ne legyen magasab mint a gyári hütő mert két vga nem fér be akkor nekem az alaplapba. Mert igy épen befér gyári hütővel a másik vga is!
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Motion_Blur #18952 üzenetére
A Zalman-t nem tudom hány slotos, de egy 5850 + Gelid biztosan 2,5 slotot eltakar
read-only mode on the forum
-
TeeBee73
veterán
válasz SipiBcs #18956 üzenetére
Ha nagyíthatóvá tennéd a képet, még jobb lenne.
Egyébként, üdv a táborban!!!Motion_Blur: Mint írtam, nem tudok feszt emelni a kártyán, se ATT-szal, sem Afterburnerrel, pedig Rev. 1-es.
MOD: Pedig megkapná a magáét, mint a proci.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
AtHoS
nagyúr
válasz Motion_Blur #18961 üzenetére
Akkor ezek szerint változó a gyári feszültség.
Minden esetre az 1.15V eddig a legmagasabb, amit olvastam gyári feszként 58x0 kariknál.
Ha a gyártó be mer ennyit állítani, akkor hosszútávon is csak lehet használni.Egy esetleges tuningnál még jól jöhet ezen infó
-
AtHoS
nagyúr
válasz Motion_Blur #18963 üzenetére
No persze a megfelelő hűtés természetesen alap
-
Pepomen
csendes tag
msi hd5850 3dmark eredményem egyenlőre 19535 amd phenom II x4 955 3636mhz vga 860\1205mhz
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! HD5850es videókártyám van, még csak most frissítettem a 11.2-es driverre. A gondom az volna, ha videot nézek, mondjuk KMplayerrel, vagy pl: HD-ban youtubozom, akkor a kártya kihasználtsága 100%-on marad, miután abba hagytam a filmezést és elkezd pörögni a venti emiatt hangosan ráadásul a hőmérséklet is megemelkedik 10 fokot. Ha rebootolom a gépet akkor ez a probléma rendeződik. Másnál is előfordult? A driver okozza? Válaszotokat előre köszönöm.
-
Giot
addikt
válasz Motion_Blur #18967 üzenetére
Nem még nem! Ráadásul az erre szánt keret is megcsappant kicsit, így szoktam járni ha nem cselekszem még melegében.
Gondolom neked már rendelés alatt. Esetleg felszerelve?(#18968) Pepomen: Gondolom ez a GPU score. Jó lenne ha lőnél egy képet, esetleg a beállításokkal is tisztában lennénk.
(#18969) Nagynozi: Igen valszeg driver hiba, a 2011-es driverektől én sem vagyok elájulva, érdekes anomáliákat hozott!
Pld Dirt2-ben szaggatást. -
Giot
addikt
válasz Motion_Blur #18971 üzenetére
Igen erről én is tudok ffodi kollégával beszélgettünk a Zalmi-ról, és ő is említette hogy feltette a 6950-re. Egyébként ő (is) elégedett hangnemben beszélt róla akkor is amikor még az 5870-et hűtötte a VF3000A, és most is dicsérte a 6950 esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
-
Djuree
félisten
válasz Motion_Blur #18974 üzenetére
a péter nem a legjobb, a tamás jobb, de a béla az igazi
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Motion_Blur #18977 üzenetére
hát igen, pedig jó cuccok, majd lehet én is beruházok valamire...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
mambo71
csendes tag
4890-től Jövök hozzátok skacok még ma
-
Djuree
félisten
válasz mambo71 #18981 üzenetére
jaja, kérdezték is már párszor hogy miért függesztettek fel? én is másnál láttam, át kellett párszor olvasnom nekem is hogy leessen
ja az jó vétel volt
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
De nagyon fontos a jó hűtés, mert az 5850 VRM-jét a gyári 1,08V-hoz tervezték, és az 1,125V-os csipek valószínüleg kisebb áramfelvételűek lehetnek. Nálam 1,14V-on már eléggé meleg a kari VRM-je, ha 940/1200-on nyúzom. A gyári kopter/hűtő bár brutál hangos ilyenkor, de bőven elbír a csip hőjével, a VRM az, ami necces.
-
Giot
addikt
LOL a gyári hűtőt használod 940/1200-ra?? ÉS mindezt ingame is?
(#18982) Gerisz: Már kérdeztem Merlinnél hogy kb mire lehet számítani mennyi lesz az ára? De még kb-i értéket sem tudott mondani!
Akkor, de most itt van egy kis infó Peterről: [link]
Khm 54Eur. Át sem merem számolni! Mindez venti nélkül.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Gyári hűtővel amiket próbáltam 2-3 játékot bírta manuál ventivel, de nagyon meleg és hangos volt úgy is. Gyári hűtővel alapfesz 850/1200 full stabil, furmark-ban is.... Ha jól emlékszem, 1,14-en 940/1200-nál már nem tetszettek a furmark értékek, kikapcsoltam picivel 100 fok feletti VRM-nél, de melegedett volna még valameddig...
-
Neo85
tag
Szereztem egy VTX 5870-es kártyát, melyik drivert érdemes hozzá felrakni?
-
EneMy84
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem volna hogy menyivel butáb a 5830 mint a 5850?
és az 5830 medig lehet huzzni?"To achieve Victory we must. Massour forces at the hud out all power & Movement the enemy's 'centter of gravity "Von clousewitz"
-
mambo71
csendes tag
Megvan az új kártya(5850)
De valamiért 400/900 on megy furmark alatt... 11.4 es cata van fent, az istenér se akar feljebb menni az órajel, megoldás?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest