Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #18195 üzenetére
Én pont fordítva látom értelmét a dolognak...
Minek vegyek 4 magot, ha nem hajlandó 100% on tekerni? !
Inkább 2Mag... de az tutira kivan használva...ennyi szerintem. -
HSM
félisten
11.1-es driverrel ugyanúgy fagyogatnak a videómegosztós videók. Mikor lesz már ez javítva? 10.10 óta fenáll a dolog.
Viszont az új CCC nagyon bejövős. Végre összegyúrták a régi control panel és a "régi új" CCC előnyeit. -
HSM
félisten
válasz Gerisz #18205 üzenetére
Passz... Én ha tuningolok, akkor Afterburner-el, és Unofficial módban, ami alapból megöli az energiagazdálkodást. Mondjuk nem is bánom, mert így legalább játék közben jóval kiegyensúlyozottabb a kari hőfoka.
Ha CCC-ből overdrive-al húzom, akkor 400/300 lesz az üresjárat. -
Gerisz
addikt
Akkor ezek szerint megint szar
Még jó, hogy 10.12-vel működött.Én is azzal szoktam, de csak tesztre, egyébként nem szeretem ha "fölöslegesen" tölt be plusz programot a rendszer így a CCC-ben beállítom és kész.
Hazamegyek megnézem, ha nem megy csinálok egy jó bios-t.
Még olyan kérdésem lenne, hogyha emeltek feszt a karin akkor mivel méritek a VRM hőmérsékletét? Mert nekem a GPU-Z baromságokat mér.
-
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Kettő közül melyiket vennétek?
Arctic Accelero Twin Turbo Pro 8k-ért
Gelid ICY Revision Rev.2 11k-értgyári hűtés már nagyon hangos lett nekem + a hőfokok se az igaziak
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
CptMisi
őstag
válasz Motion_Blur #18209 üzenetére
Icy elég hangos, inkább zalman vf-3000A, hacsak nincs valami jó ventiszabályzód.
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
Gerisz
addikt
Te azzal játszol?
Egyébként engem is érdekelne, hogy mivel lehet a VRM-et lehűteni rendesen? A VRM-R* család nem játszik, valami más.
-
ffodi
veterán
válasz Motion_Blur #18212 üzenetére
+1 a VF3000a-ra. Esetleg AC 5870 Xtreme, csak az már kicsit drágább.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
CptMisi
őstag
válasz Gerisz #18211 üzenetére
Én nem találtam más megoldást, csak a VRM-R4/5öt.
Esetleg gyárthatsz rá valamit, ha elég ügyes vagy és rendelkezésedre állnak megfelelő eszközök.You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
tom_tol
addikt
egy ilyen kari mennyit érhet mostanság ? 2010.09.-i
-
Gerisz
addikt
Tényleg nem működik a tuning. Ez egy vicc amit művelnek ezek az AMD-nél.
-
Giot
addikt
Zalman VF3000A ahogy már előttem is említették.
Más: Vicc hogy még mindig 4órát ír a Catalyst letöltési idejének a Mozilla. Közben a gép már 3 órája megy.
-
HANDO88
senior tag
Sapphire Vapor-x OC 1gb
Használtan vettem de a srác azt mondja ő sose nyúlt a bios-hoz,és ő volt az első tulaj.Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Giot
addikt
válasz HANDO88 #18224 üzenetére
10Mhz nem a világ (azért egy kis galibát okozhat a powerplay-ban hiszen ha 10Mhz-et húzol az overdrive-ban ugrott a jó kis 157/300 Mhz-es 2D órajel. Helyette 400/900 illetve nálam 1200). Amúgy valszeg nem magától ugrott vissza 725Mhz-re. Vagyis bele lett piszkálva vagy a Bios-ba. Vagy kapott egy másik Bios-t, amit azért furcsállanék.
Néztem a Sapphire oldalán, nem adtak ki hozzá másik Bios-t, mint ahogy anno a Toxic-nál ezt megtették.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #18201 üzenetére
"Minek vegyek 4 magot, ha nem hajlandó 100% on tekerni"
Hát nem is tudom mikor rugalmasabb egy gép... Akkor ha 2 mag szétizzadja az agyát, mert dolgozik mint az állat, vagy ha 4 mag csettint egyet, és szépen gond nélkül megosztja a munkát, és leküzdi az akadályokat! Nem kötelező 4 magot venni persze, csak idővel úgy is igazolódni fog amit írtam!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok!
Nekem lenne 1 kérdésem ami 1 problémából adódik.
Remélem tudtok segíteni, mert nekem ötletem sincs mi lehet a baj.
Vettem 1 GIGABYTE GV-R585OC-1GD tipusu vga-t.
Szóval van 1 LG monitorom ami 1680x1050 es felbontásban érzi jól magát.
Van 1 tvm ami szintén hd ready szóval valami 1280 talán a felbontása, nemis lényeg.
A tvt HDMI --- DVI kábellel kötöm össze, a monitort DVI al.
A probléma most kezdődik. Rákötöm a monitort az 1DVI portra, TV-t a 2. DVI portra.
Erre a monitort felismeri bejön a kép, viszont a TVt nem látja, besem kapcsol képt sem ad a CCC sem látja....
Kihuzom a Monitort TVt, Monitort rákötöm a 2. DVI portra TV kivan húzva, erre jó a monitor bekapcsol kicsit furcsa mintha CRT nek látná.
Bedugom a TVt az 1ső DVI portra bekapcsolt a tv érzékeli tudok felbontást állítani viszont a monitoron nem! Átlövi 1600x1200 ra és mintha analóg jelen lenne vagy nemtudom.
Nemtudok felbontást állítani és a kép sem túl jó, a CCC sem érzi jól magát a felbontások nemműködnek folyamatos képzavar van.
Mi lehet a probléma? Kölföldi forumokon azt olvastam hogy biost kell frissíteni bár ott nem pont ugyan ez volt a hiba. F2es bios volt rajta alapból. Felraktam az F11est ez volt a legújabb.
És semmi még roszabb is lett mint volt.
Találkozott már valaki hasonló problémával? Ugyanezzel a tvvel monitorral eddig ezeket a tipusokat használtam :4830-4850-4870-4890 8800gs-gtx285-8400GS és tessék erre ezzel a sz.rral meg nemmegy.
Nemértem mi lehet.
Egyáltalán kártya hiba lehet e? még 3évig garanciás az iponba.
Hátha tud valaki segíteni, vagy van ötlete.
Köszi -
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #18235 üzenetére
Engem az érdekel hogy a crysis leugrott 18-17 FPs re a q6600 ossal 3.2 Ghz...
Ezzel e8400 pedig 25-28 Fps ugyan ott... engem ez érdekel...
A rendszert nevetve kiszolgálja még 2 mag is....
Hiába van 4 mag a gépbe... ha nem érek el vele semmit... nekem ne csak díszelegjen meg 3dmarkozzak vele... -
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #18237 üzenetére
Az egy q6600... 9550-el vagy egy i5-i7-el kicsit másabb lenne a helyzet
+Ha a q6600 ot meghúznád mongyuk 3.8ghz-re is másabb lenne a helyzet, de azt tudni kell hogy a crysis 1 magot használ még pont...[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #18238 üzenetére
2 Magot használ a CrySis, nem egyet!
Miben lenne más a q9550 q9650 essel?!
Ugyan így menne a crysis, hogy ha feltudod húzni eddig... ugye-.. (4500MHz)
Akkor még mindig ugyan ott vagyok, teszteltem jó pár játékot...és nem hiányzik a +2 mag... egy kicsit sem.
De egy i7 et beválalnék... De akkor inkább megvárom a nyár elején lévő LGA 2011 es Rendszereket...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
-
cyberkind
félisten
válasz Dj Dekko! #18239 üzenetére
Ha az LGA 2011 ugyanolyan lesz mint a Sandy Bridge, akkor sok sikert hozzá !
Sandy Bridge:
"A tavalyi év folyamán több olyan hír is érkezett, amelyek azt állították, hogy az egyes komponens gyártók által készített LGA-1156-os processzorfoglalatokkal nincs minden rendben, ugyanis extrémebb, komoly feszültségemeléssel járó tuning esetén a foglalatban elhelyezkedő egyes érintkező lábak egyszerűen megégtek, ennek következtében pedig rendszerint nem csak az alaplap, hanem a processzor is károsodott"[ Szerkesztve ]
-
Kristof86
tag
Sziasztok lehet rossz helyre írok ezért előre elnézést kérek!
Interneten több videót betöltök egyszerre akkor a számítógép képernyője befagy majd visszajön a kép és a Windows kiírja hogy hiba történt a videokarival majd helyreált a probléma!
Érdekes ez csak akkor jön elő amikor felhúzom a porci órajelét. Amikor nem tuningolom a gépet akkor nem jön elő ilyen probléma. Valamit rosszul csinálhatok a cpu beállításnál vagy mi lehet a probléma??
A videokarim ATI 5850
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Giot
addikt
PCCooler K100. Valaki hallott erről a gyártóról? Egész csinosnak tűnik ez a hűtő.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy van megoldva a memók hűtése?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest