Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuskacsa

    senior tag

    válasz rolir88 #68441 üzenetére

    Ezt ki kell tapasztalni, lehet elég visszavenni pár tized voltot és máris jó, de lehet többet is. Viszont ott nem a cpu lap kombó lesz a hibás, ha robbanás ill. nagyobb eseményeknél teszi mindezt. Ez vagy a BF1 optimalizálatlansága, vagy driver hiba. Megmondom őszintén nem próbáltam a BF1-et még, okosabbak lennénk, ha valaki játszott volna már vele. Ha cpu lenne a ludas, akkor ott bárhol előjönne a lagg (freki visszavétel, túlmelegedés esetén), nem akkor mikor sok a számolni valója vagy a cpu-nak vagy a gpu-nak. Nvidia vezérlőpultban szokott lenni olyan menüpont, hogy gamer optimalization, vagy valami hasonló, ha megtalálja a játékot, akkor maga a driver belövi optimálisra a beállításokat. Lehet ez segít.

    Figyelj csak, most néztem körül a neten (ezt mondjuk Te is megtehetted volna) youtube-n ha beütöd, hogy bf1 lag, kapsz néhány videót. Szóval itt nem a gépeddel van a baj, ahogy sejtettem is, hanem megint nincs normálisan kiadva egy játék. Laggol, függetlenül attól, hogy intel/amd/nvidia konfigon fut játék. Egy pár tanács van fent a videókban, de én megvárnám a hivatalos patchet hozzá, előbb utóbb adnak ki.

    Halkan jegyzem meg, nem értem miért kellett ezt nekem megkeresnem. MINDENKI barátja a google, tőle bátran lehet kérdezni!

    [ Szerkesztve ]

    A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!

Új hozzászólás Aktív témák