Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omli85

    őstag

    válasz Jakuskacsa #67797 üzenetére

    Egyelőre azért semmit nem tudunk az árazásról az új széria esetén alaplap árazásról dettó így azért a találgatáson kívül túl sok mindent nem lehet csinálni. Ez alapján azért elkönyvelni, hogy drága lesz szerintem felesleges.
    Egy normálisabb lap eddig is "jól" volt árazva AMD lapok esetén is így túl nagy meglepetés nem lesz ha ez így lesz a későbbiekben is. Kezdetekben azért lehetett normális felső kategóriás lapokat kapni AMD-hez 20-30K között most már itt is átbillent a 30-40K+ ársávba a felső kategória... :/

    Én special a teszteket megvárom de ha hozza az elvártakat és javul 40%+-t a mostani szériához képest kevesebb fogyasztással akkor váltok amit elérhető lesz. Hosszútávra tervezek vele szóval én maradok a kiszemelt 8/16-os példánynál de ha kedvező eredményeket hoz a 4/8 lehet elég lesz az is.

    És jah akkor már ki ne maradjon a cserével én már megvárom a ZEN-t úgy is jön a tél addig kel la fűtés kiegészítés arra meg nem jó a gyintel :P ;) :D.

    ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W

Új hozzászólás Aktív témák