Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dexter68
addikt
válasz
sanyixXx
üzenetére
Itt a válasz.
Remélem, jó. -
rii
nagyúr
válasz
sanyixXx
üzenetére
véletlenül bekapcsoltad a TEXT WRAP-ot ... szövegkörbe futtatás ...
és ha jól értem, akkor az elsőként említett (hasábnyi szöveg) szövegdobozára adtad rá.
vagy kikapcsolod ezen, hogy ne taszítsa a többi szövegodoboz szöveét, (ALT-CTRL-W .. és a balszélső ikon válaszd ki, akkro eltűnik a szövegörbefuttatás)

vagy a fölé húzandó szövegdobozon nyomsz egy CTRL-B-t, és a jobb alsó sarokba beteszel egy pipát..... (ignore TEXT WRAP)

... jahm és a kis piros kereszt-re meg mindig figyelni kell, mert az csak azt jelenti, hogy nem fér el a szöveg a szövegdobozban.

-
mibog
tag
válasz
sanyixXx
üzenetére
Sziasztok ismét!
én is tankönyvből tanultam, corel-es alapokkal.
még elég bizonytalan vagyok főleg a nyomdai előkészítéssel.a konkrét problémám hozott ide:
a4-es a katalógus, tűzött kiadás(nem kötés csak kapocs)
nem tudom beállítani a BORÍTÓJÁNAK dokumentumát...nem mindenütt kell vágóélet hagyni ha jól sejtem, mert tulajdonképp az egy A3-as lap félbehajtva... így is kéne kezelnem?
mi az hogy legal- fél és hogy letter - fél?
csak méretben különbözik ez a két alap dokumentumbeállítás vagy esetleg másban is?nagyon kezdő vagyok?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is szeretem az elölről kezdéseket...