- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokopo
aktív tag
Sziasztok
Tudnatok ajanlani univerzalis (USB PD, Quick Charge) tolto kabelt, USB-C - USB-C, ami biztosan tudja a 100W?
Elore is koszi -
pusszycat
nagyúr
válasz
hallerlaller #43 üzenetére
Világos dolog, csak legyen elég amper.
-
válasz
Viktor0610 #44 üzenetére
Sok mindent kéne változtatni, de jóvan az így..[link]
-
válasz
Elit3Zotya #39 üzenetére
Eszembe jutott: Az a baj...
-
Somatom
veterán
Azt gondoltam, hogy ez vmi uncsi geek topik lesz. De, szerencsére nem. Kár, hogy a márka szlogenje már több, mint 400 éves:
"Much Ado about Nothing"
-
rigoberto
őstag
Abban igaza van, hogy unalmas a mobilipar, de nem a töltők miatt az..
Sokkal inkább a sok egyforma, egymást koppintó mobiloktól, amikbe ráadásul még mindig ott figyel a kijelzőjükben egy lyuk. -
Plug Life
senior tag
Pej Károly a parasztvakítás mestere.
-
Az is baj, hogy jobban néz ki..Tipik.
-
Damos
tag
válasz
Fritz Teufel #36 üzenetére
Gáspár Evelin like this.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #36 üzenetére
Kicsit Hello Kitty-s.
-
Fritz Teufel
addikt
Na, ez a nem semmi USB kábel: 14 jó magyar Mátyás az ára szállítás nélkül
Kicsit olyan ezer egy éjszakás beütése van, de legalább valami...
-
Damos
tag
válasz
Fritz Teufel #29 üzenetére
Ilyet?
-
Damos
tag
válasz
Fritz Teufel #27 üzenetére
Na ezt biztos, hogy külön kell majd megvásárolni a telefonhoz.
-
Noukoum
veterán
Nagyon jó döntés, ugyanakkor ki is hagyhatták volna magát a kábelt és külön árulhatnák.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Kezd gyanús lenni, hogy nem mindenkinek teljesen világos a bizarr melléknév jelentése
-
SkyLine3000
addikt
Fantasztikus megoldás! Sosem gondoltam, hogy ilyet is lehet csinálni!
-
kzcs
tag
Pont ezt igyekeztem írni, hogy felesleges a ballaszt jelen esetben (is) mint például a "Peinek amúgy is lehet valami bizarr fixációja ... " Teljesen értelmetlen hozzáadás volt az eredeti cikkhez. Mi alapján dönti el hogy ilyen jellemzővel látja el Carl Peit. Megteheti, hogy odafigyel a részletekre és ezt meg is valósítja. ez mitől bizarr? A baracklekváros kenyér párizsival, na az bizarr.
Megírhatja az ilyen gondolatait a fórumban de nem egy főoldalon megjelenő cikkben. Egyszerűen ez csak az én véleményem. Ha Bog cikkei és videóblogja
nem lenne akkor csak a HardverApró miatt látogatnám az oldalt. Mint egy utolsó mohikán ...
-
-Skylake-
addikt
amugy amikor egy ilyen cikk elkeszul akkor nem ereztek belul valami olyasmit, hogy mdondjuk "basszus, lehet megis inkabb fotosnak/mernoknek/ovononek/szakacsnak/akarminek kellett volna mennem, ajj miert hagytam azt ott?" vagy valami ilyesmit ?
oszinten szeretnem tudni, hogy itt mi volt a hirertek. ha ezt a baseus csinalja meg (csak mert nekik is van muanyag atlatszo - szines atlataszo- kabeluk) azt is megirtatok ? MI VOLT A HIRERTEK, ami miatt ezt a cikket valaki(k) ugy dontott, hogy "megirjuk". mi tortenik itt ?
egy kisebb vagyonban mernek fogadni hogy ha most felballagnek aliexpressre, 4000 ilyen kabelt talalnek, meg vilagitosat, zeneloset, mittudomen milyet, annyi szemetet gyartanak hogy ez mar fel sem tunne. mi itt a lenyeg, de tenyleg ? mi ? az iphone kabele 20 eve igy nez ki, csak feher. ez meg atlatszo. ez igy kitesz egy cikket ? ennyi eleg ? tenyleg ? -
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
A vezeték nélküli töltés nem feltétlenül zárja ki azt, hogy közben használni tudjad az eszközt. Példának említem az Apple Magsafe nevű megoldását, vagy a Xiaomi Mi Air Charge nevű fejlesztését. (Mobilaréna hír: [link] )
Szóval, ha úgy alakulna, hogy ez lenne a jövő, akkor sem szükséges ezen a felhasználói szokásodon változtatnod.
-
kzcs
tag
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Sajnálom, ha nem érted. De azért köszi a Nothingot
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Ellenkezőleg, ha kábelen van oda vagy kötve nem tudol szabadon közlekedni ha vezetékmentesen töltödik lekapod, beszélsz vagy más valamit, visszarakod. Játszani meg nem érdemes töltés közben mert melege lesz a telefonnak.
-
-
-
kzcs
tag
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan veszed hogy forradalmi? Ennyit írt a kábelről: Man our new USB Type-C cable is *nice*
Se különlegeset, sem unalmasat de még innovációt sem írt hozzá.
A cikk is lehetne "normálisabb" és következetes, lehet hozzá írni bla-bla-blat, hogy ne legyen túl rövid de minek is? Észszerű és egyszerű, pártatlan tájékoztatás kellene. Megnézni a forrást és az alapján megírni a cikket. Elég lett volna annyit írni, hogy saját USB kábellel érkezik az új Nothing Phone (2) ami Carl Pei szerint *nice*. Ennyi. De jó magyar módra megmondjuk a magyaros tutit. Uff.
-
Damos
tag
Remélem ez is villogni fog, mint a telefon hátlapja.
-
janeszgol
félisten
Azt hittem, ha már forradalom, hogy csak vezetékmentes töltés lesz benne. Na akkor lenne Carl Pei kicsi Jobs.
-
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Sose lehet tudni, hogy nem ettől a megoldástól fognak e gyorsabban áramlani az elektronok az akkumulátorba
. Ne bántsuk a hype-ra szüksége van, valamivel ki lógni a sorból. Kiadhatnának átlátszó qi töltőt is valami hasonló bullshittel.
-
Fritz Teufel
addikt
Megcsináltaaaa! Végre egy forradalmi töltőkábel! A formák és a színek összjátéka valami egészen mást sejtet, de aztán ott az átlátszó műanyag réteg és felfedi a belbecset a maga pucér valóságában. Minden alkalommal amikor az ember utána nyúl, érezheti rajta a formatervezők izzadságos munkáját és a brainstormingokkal töltött munkaórás sokaságának számát. Csodálatos! Ezt nevezem én innovációnak, így kell az unalmas hétköznapi eszközöket izgalmassá tenni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma ...volt Carl Pei szerint, úgyhogy a Nothing Phone (2) már egyedi, dizájnos töltőtartozékkal érkezik.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tanuljunk angolul!
- Milyen légkondit a lakásba?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Milyen processzort vegyek?
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest