Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz FeRRaR1 #6832 üzenetére

    AMi látható, az alapján rendben van az autó, ha a leírtaknak a fele igaz, jó vétel lehet. Lehetne, de augusztusnál előbb sajnos bizonyos okok miatt nem kerülhet szóba a vásárlás. Addig is nézem a piacot, jegyzem a régóta árult autókat, a változásokat stb. Nyáron talán jobban pörög a piac, de augusztusi kínálatból ez az s60 maradt meg a mai napig.Talán azért, mert vidéken amúgy is a bömös, OOOO, vagy egyéb kommersz márkák futnak, vagy mert problémás a kocsi. Az ár is változatlan, viszont a leírással szemben nem ülőfűtéses, hacsak nem mutólag szerelték bele. Átírással max 850 ért vinném el, ha tényleg olyan állapotban van amit leírtak.
    A mostani kínálatból egyébként ez tetszik a legjobban színre, belső térre, de a 200 LE T számomra felesleges. Ellenben van téli/nyári gumi hozzá, ha két szezont kibírnak, az jelentős bonus-t jelent. Felbukkan néha napján kifejezetten jó ajánlat, már ami a leírásokból leszűrhető. A gyári navi nem szokott felizgatni, de egy tolatóradarral nem olcsó dolog, ha van benne, az figyelemfelkeltő.

    (#6833) 6120 Én nem félek a megtett kilométertől, ha igaz, hogy autópályán szerezte a nagy részét. A futómű, váltó, motor állapotát nagyjából fel lehet mérni, legalábbis annyira, hogy nem recseg-ropog, billeg, nem megy le az útról, stb. Meg úgy gondolom, hogy aki Volvo/Saab tulaj, az tudja értékelni a jót, és olyannak is szeretné tartani. Ezért ügyel az esztétikai és szerkezeti részletekre. Ha van szervízkönyv az megint egy extra, bár én a pecsétekben sem bízom annyira, mint a pecsétet nem használó autószerelő barátomban. A 2.4 es számomra kell, mert egy ekkora karosszériát meg kell mozgatni, a turbo nekem csak egy újabb hibaforrás. Arról nem beszélve, hogy az itt leírtakra támaszkodva csippel 170 LE kihozható belőle. Az meg csak 30 LE-vel kevesebb mint a 2.4 T 200LE. A szervízeltetése annyiban anyagilag könnyebb számomra, hogy gyakorlatilag munkadíj nélkül megúszom, és az alkatrészek beszerzése sem az én feladatom.

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák