Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    válasz TonTomika #4546 üzenetére

    Sokszor megtettem az Anglia - M.o. utat, több navit is kipróbáltam, ingyenes megoldásnak ott a nokia here maps, offline, elég jó. Országok között 1 éve próbáltam utoljára a google mapsot, akkor használhatatlan volt, ugyan olyan kék volt az útvonal mint az autópálya, semmit sem jelzet, egy katasztrófa volt. Viszont azóta sokat fejlesztettek rajta, országon belül már csak azt használom (Anglia) viszont online, és elég sok forgalmat tud generálni, nagyon ráfizetős lenne a story. Ami országok közt a legjobb, az az iGo, teljes friss EU térképpel, sebesség mérő kamera adatbázissal, országok közt magasan a legjobban bevált nekem. Én azt mondom próbáld ki a here mapsot, ha nem jön be akkor vedd meg az Igot.

    Gumi téren Conti Sport Contact 5 225/50 R17 94W, én ezzel tettem meg sokszor a távot, de ami fontosabb, hogy mehet bele a 2,5 Bar akkor nem lesz gond, igaz egyébként sem lenne :DDD felesleges XL és erősített gumit venni. Angliában nem tűnt fel hogy rossz a gumi, de Pesten és Pécsett megtrükközött pár nyomvályú.

    GPS nyomkövetőt nagyon aprót lehet venni ebayen, és akkor az egyedi, te rejted el, te kötöd be. Lopás védelemből a kedvencem ami 2 perc után állítja le az autót, miután már valószínűleg kiértek a védett helyről a forgalomba :DDD Az alvázszámot takard le valahogy a szélvédőnél, mert az alapján tudnak hozzá kulcsot rendelni...stb...

Új hozzászólás Aktív témák