-
Mobilarena
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Elokotortam egy regi laptopot( 12" ,P3 700MHz, 128 vagy 256 Ram, 60Gb vinyo ).
Kellene ra egy Linux ami egyszeru,konnyen kezelheto es siman elfut rajta.Otletek?
Ja es sosem hasznaltam vagy telepitettem meg Linuxot.
-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Acer Aspore One ZG5 8GB SSD-s netbook-ot, de van vele egy kis problemam.
Linpus Linux Lite v1.0.9.E az oprendszer ket video lejatszo progival,MPlayer,Media Master.
Viszont tobb video formatumot is probaltam(avi,mp4,wmv) de nem jatsza le codec hiba miatt.
Mivel nem ertek a linuxhoz, nem tudom mit es legfokepp hogyan kellene telepiteni.
Az MPlayer-nek van magyar honlapja de az meg igy is kinai nekem.Esetleg ezeken van recovery particio? Mert lehet csak az elozo tulaj cseszett el valamit s megoldodna a problema.(de en meg azt sem letom, mivel nem windows).
Vagy van esetleg jobb linux op. ami hasznalhatobb ezen a gepen?
Csak netezes, film es kepnezesre kellene utazas kozben.
Masik, a biosom 3109-es az Acer oldalan pedig 3310-es van.
Az segit valamin ha frissitem?Aki tud segitsen, megkoszonom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest