- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Tegnap az MM-ben 140-ért árulták [link] mára meg visszább emelték az árát 153-ra. Tegnap meg is vettem az össz készletüket Szolnokon (1db) és ráadásul ki sem volt bontva, origi csomagolású volt. Kíváncsi leszek mennyire válik be. Egy kb. 3 éves 32"-os Samsung HD Ready tv-t fog leváltani.
-
assemble
addikt
Hali!
Van szerintetek valami jo 4K-s tv ami jo aron megy igy most black friday alatt?
-
wolf033
senior tag
válasz Sutee89 #20802 üzenetére
Erre majd Én is kíváncsi leszek.
Volt egy Samsung 50"-os is akcióban ami 5000-el olcsóbb volt csak 3x annyit zabált.
Sonynak 45 watt a Samsungnak meg 122 watt a fogyasztása. Még ha kicsit szarabb is a képe a Sonynak nekem akkor is jobban megérte, hogy harmad annyit eszik. -
BBéci
legenda
válasz wolf033 #20804 üzenetére
Majd akkor emlegess teljesítményfelvételi (áramfogyasztási) adatokat, ha saját magad otthon megmérted egy hiteles eszközzel. A gyári adatok annyit érnek, mint az autók üzemanyag fogyasztási számai. Akkorát hazudnak, amekkorát nem szégyellnek.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
adodaniel
őstag
válasz Osynho #20805 üzenetére
Még ha igaz is lenne és napi 8 órát menne a TV, akkor is kb. évi 7500 Ft a különbség, ha jól számolom. Ennyit nekem nem érne meg a cserébe kapott képminőségromlás.
Hozzáteszem a 122W már majdnem egy 42ST60 kalibrált átlagos teljesítményfelvétele (ami 130 W körül van, de ugye ez erősen tartalomfüggő). Ennyit a plazmák óriási fogyasztásának tévhitéről is.(#20804) wolf033 Pontos típusokat tudnál írni?
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz wolf033 #20810 üzenetére
Eszem ágában sincs elrontani! Sőt, jó beállításokkal egyáltalán nem biztos, hogy a Sony a gyengébb képminőségű. A boltban kár is nézni, ahogy ki van téve. Csak a fogyasztásra reagáltam, hogy nem igazán életszerű ekkora különbség 2 tv között, de szerintem lcd-k között teljesen felesleges a fogyasztásról, mint releváns tényezőről gondolkodni.
-
neb007
újonc
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Már jó egy hete nézegetem a teszteket, olvasgatom a fórumot és most hogy végre úgy ahogy elérhető az edigital oldala van lehetőség vásárolni is, DE nem tudok dönteni az alábbiak közülSony KDL40W605BBAEP
Samsung UE40H6400AWXXH
Panasonic TX-40AS640EJelenleg a Panasonic felé húzok az 5 év garancia miatt (míg a másik kettőnek csak 2-2 év). Valószínűleg alaptalanul, de amiatt parázok hogy ezek a tévék nem húznak ki 5 évet, ilyen szempontból jó a Pana. Sajnos a képminőséget élőben nem tudom letesztelni, mert nagyon vidéken lakok, de ahogy olvastam mind a háromra azt írták hogy árukhoz képest szuper minőségűek.
Felhasználás szempontjából 30% SD adás, 60% FullHD film, sorozat és sportnézése, maradék 10% játék - de ez egyáltalán nem fontos, mint ahogy a 3D megléte vagy minősége sem.E három tévé közül szerintetek melyik a legjobb képű és hangú, illetve legtartósabb befektetés? (ha tudtok jobbat ebben az árkategóriában és méretben [32 vagy 40 inch] kérlek írjátok le)
Válaszotokat nagyon megköszönném, rengeteget segítenétek a döntésben.
[ Szerkesztve ]
-
realistahuni
csendes tag
TV vásárlás előtt állok, kinéztem két Toshibát. Nem igazán tudok a márkáról sok mindent ezért szeretnék segítséget kérni!
Az egyik: Toshiba 3D 47L7453DG 137 ezerért
A másik Toshiba 48L3433DG 165 ezerért -
Sir81
aktív tag
Ha a MM-ban veszek LG-t, de nem a boltban, hanem az online felületükön, akkor ha beszarik garanciális időn belül a tévém, hova vihetem? Szekszárdon lakom itt sajna nincs MM.
-
Picturemaker
őstag
válasz realistahuni #20814 üzenetére
Ezt: Toshiba 3D 47L7453DG hol láttad 137-ért?
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
realistahuni
csendes tag
válasz Picturemaker #20816 üzenetére
Romániaban élek, fekete péntek van, egyik legnagyobb ország elektronikus cég honlapja.
-
gyerecske
senior tag
Szerintetek melyik lenne jobb választás:
PANASONIC TX-50AS650E
vagy
SONY KDL-50W815Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
blakey
titán
válasz realistahuni #20814 üzenetére
Ez egy nagyon jó tv: Toshiba 3D 47L7453DG, nem idei modell, annyiért nagyon megéri, a másik annyira nem. Biztos, hogy nem elírás?
(#20818) gyerecske
SONY KDL-50W815 a jobb választás.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tegla80
addikt
válasz realistahuni #20817 üzenetére
blakey -t keresd meg esetleg....Ő Toshibat nez es ismeri is oket.
szerk: Kozben irt is.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Kinéztem most két Samsung monitor tv-t, de nem tudok dönteni. Ebben kérném a segítségetek. A következőkről lenne szó:
Samsung T24D390
Samsung T28D310Mindkettőt az MM honlapján találtam jó ajánlatként, most adnak rá pár ft kedvezményt. Ráadásul 3 év gari van rá. Itt egy összehasonlító link róluk: [link]
Megnéztem a gyártó honlapját is, annyi a különbség, hogy az egyik 28"-os, de csak 1366x768-as felbontása van, míg a másik kisebb, de Full HD. Ja, és a nagyobbnak 8ms a válaszideje, a kisebbnek 5ms.
Szerintetek melyiket válasszam? Mi a fontosabb? A nagyobb felbontás vagy a nagyobb képátló?
Esti tv-zésre lenne használva, és egy Ps2 lenne rákötve. Kb 1,5m-ről nézném. (Az, hogy a gép is rá lesz-e dugva, jelenleg nem tudom.)+1 kérdés: 50 ezer körüli ára van mindkettőnek. Megérnek ennyit?
-
Picturemaker
őstag
válasz realistahuni #20817 üzenetére
Köszi, már kezdtem örülni, hogy ez lesz a befutó.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm szeretne TV-t venni, a kérdése a következő volt:
Nézegetett Samsung illetve LG tévéket (árban kb. bruttó 200-ig), látott olyanokat, amik hardveresen 200 Hz-esek, de szoftveresen fel lehet javítani 3-4-5-800 Hz-ig is..
A kérdés az, hogy van-e ötletetek, hogy ezek közül melyiket érdemes megvenni, melyik márkát..Esetleg ajánlanátok ti is valamit bruttó 200ig? (méretben legalább 40 col legyen, de inkább nagyobb)
-
kovimre
tag
Sziasztok!
Az alábbi három közül melyiket ajánlanátok?
Sony KD-49X8505B
LG 55UB850V
LG 49UB850VEsetleg más alternatíva ebben az árban?
-
BBéci
legenda
válasz Adams15 #20827 üzenetére
Nem létezik hardveresen 200 hertzes TV, valamit nagyon félreértettél.
Mindegyik 50 hertzes és szoftveresen - képkocka interpolációval és/vagy háttérfény villogtatással - lehet többszörözni.
Olvass vissza 5-6 oldalt, tele a topik olyan ajánlatokkal, mit számodra is érdekesek lehetnek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
félisten
No mit sikerült kinek?
Én nem akartam semmit venni, aztán lett pár teló, memkari, kábel. Aztán az edigital megfeküdt. Haláli! Itt sírt mindenki jaj nem megy. Hát persze. 5.21-kor még tudtam rendelni, meg 6.07-kor még egy kört. Aztán 500-as hiba. Korán kell kelni. Már a futárnál vannak a cuccok.
Ja mindezt telón intéztem.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
zozy84
senior tag
170eft-ért melyik a jobb választás?
PANASONIC TX-48AS640E 3D Smart LED televízió
SAMSUNG UE48H6200 3D Smart LEDA Pana 1200Hz a Samsung 200Hz. Ez számít? Érezhető a különbség?
-
blakey
titán
válasz Kolondrum #20831 üzenetére
Ennek nagyon örülünk, én reggel 7 óta nem tudom megvenni a kosár tartalmát. uh. bekaphatod.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
félisten
Igen, mert láttam mi megy a Fb oldalon. Mit gondoltak? Én azt is csodálom, hogy 6-ig ment. Olyan szövegek voltak, hogy csak lestem. Én meg aki nem akart semmit így jártam.
TV kinek sikerült?blakey! ÓÓ az nekem is volt a 3. körben. Le is mondtam egy másik színű telóról. Végül a kosaram kiürült magától.
[ Szerkesztve ]
-
đe$|re
senior tag
-
félisten
válasz đe$|re #20837 üzenetére
Én dolgoztam, a teló volt az egyetlen kapocs a külvilággal. Vagy 4x voltam töltőn annyiszor frissítettem, de csak nem lett meg az a teló.
Dealer95! Otthon én sem. Asszony egy másik megyében kelt 5 körül, mondtam neki mi kell és elsőre meg tudta rendelni. Én meg telóról még egy kört 6.07-kor. Az valóban "vicces" hogy valaki ott ül és várja a csodát, valaki meg nem is akart semmit aztán érted.
Nem baj majd jövőre újra csak akkor rákészülök.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Valami szuper vasalót rendeltem volna féláron, de nekem sem sikerült megnyitni az oldalukat.
-
RoyalFlush
őstag
Sziasztok!
E 4 készülék közül melyiket ajánlanátok?
LG 32LB5610 LED TV
Samsung UE32H5040AWXXH
Philips 32PFK5509 SMART LED Televízió
Panasonic TX-32AS600E LED TelevízióKöszönöm!
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Pro Koryak
addikt
válasz Kolondrum #20841 üzenetére
én reggel 6 előtt és utána sem tudtam belépni, szal aki korán kel... szöveget hagyjuk.
de amint nézem elég gyér az akciós kínálat tv ügyben, kb mint a két héttel ezelőtti akció.
néhol meg felemelték az árat aztán kiírták akciósra a régit...szal edigital is bekaphatja.
az edigital oldal nálam most is megy...bibibí, kinek mit rendeljek???
BBéci:
nemtom neked mi a szuper vasaló, de mm-ben is van akció, filipsz 20e helyett 10eft[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Gyorsba kéne nekem egypár vélemény erről a modellről
Samsung UE32H4500AWXXH
Elsősorban TV-re mellette némi filmnézésre lenne másodkészüléknek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
Mit választanátok egy UE40F7000-es Samu helyett?
Sajnos el kell adnom, kicsinek bizonyult... vagy lecserélem a régi 47-es LG LD750-re..
Rájöttem, hogy nem lényeg számomra a smart és hasonló funkciók. -
gyerecske
senior tag
Na végre megszületett a döntés, megrendeltem ezt:
SONY KDL-50W815
Nehéz szülés volt, remélem, nem okoz majd csalódást a kicsike. :-)
Ez az "RMFED004 One Flick" távirányítót érdemes beszerezni hozzá?Akinek van írhatna róla hogy milyen.
Mondjuk igazán hozzádobhatták volna alapból.[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
jocek13
tag
sziasztok bizonyos oko miatt 3 tipusból tudok választani gyors véleményezésre lenne szükségem
linkelem a tipusokot kettő samu egy lg
http://www.samsung.com/hu/consumer/comparison?prda=UE40H6200AWXXH&prdb=UE40H6400AWXXH
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-42LB650V-smart-cinema-3d-tv
köszönöm a gyors és lehetőleg értelmes válaszokat
az nem igazán érdekel hogy mi a szimpi hanem funkcióban müszaki paraméterben megbizhatóságban kezelhetőségben mennyire jó
a 3d funkció nem hoz lázba a smart tv viszont érdekel melyik használható és jobb stb kell külön wifi vagy az lg ben állitólag van de lehet hogy én értelmezem rosszulköszönöm mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest