- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyeniko
őstag
válasz nismoka #12299 üzenetére
Azt írtam le, amit láttam, nem volt cél az "egyetértés".
Mint írtam, abszolút nyitottan és erős vételi szándékkal mentem el a TV-t megnézni, nem voltak előítéleteim. Sőt, az itt olvasottak alapján meglehetős várakozással indultam útnak, lehet, hogy ez volt a baj?
Gondolom, hogy ezt a típust ebben a méretben több helyen is meg lehet nézni működés közben, Te is megteheted.
A TV adásra dirket kérdeztem rá (annyira rossz volt az SD kép), ezért tudom, hogy T-Home STB-n jött a kép.
Ja, hdmi-n csatlakozott, ezért talán az sem nagyon lehetett probléma, hogy esetleg sok felé osztották a jelet.A világos képernyő inhomogenitása nagyon meglepett, a bevilágítás kevésbé.
Nem célom szapulni a Sony-t (kb. 1990 - 2008-ig csak ilyen termékeim voltak és nagyon szerettem őket), semmilyen "más szándékom" nem volt a látottak leírásával.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
KERA25
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésben kérném a segitségeteket hogy samsung ue40f6100 vagy 6200 -at vegyem mert szinte megegyeznek a paraméterek képileg csak az egyik 3d de semmi okosság :-) a másik pedig csak okos de nem 3d ,a 3d nélkülözhető számomra de nem ismerem a smart részét hogy menyire lehet vele eggyütt élni használni mindennapokban egyedül amitől tartok hogy a 6100 200 hertz a másik nem ez mennyiben befolyásolja a minőséget? Ha számit egyáltalán .ti melyiket ajánlanátok a mindenapokra ???
-
legenda
válasz KERA25 #12303 üzenetére
szia,
a 6200 nem valós 100 Hz, ami a kép minősége szempontjából nem mindegy...
én az ue40f6100 mellett döntöttem, főként a valós 100 Hz miatt, a smart nem hiányzik, de a 3d-t használjuk/élvezzük néha, ha már adott.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
drmazsi
aktív tag
Hi!
Don't hate the player, hate the game ...
-
nightshadow
veterán
Panasonic 2014 TV line-up [link]
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki! érdeklődni szeretnék, hogy véleményetek szerint melyik lenne jobb választás LG LA660-as széria vagy a Samsung F6500-as 50"körül méretben? Amit néztem még az a Lg 47LA740 de mivel jelenleg egy 50"-os Lg-m van így az alá nem szeretném méretben alább adni. Illetve hogy ezen modellek képernyőjének válaszidejei hány ms? Mert gyártó specifikációkban nem találtam. Köszönöm! Válaszotokat várom!
-
kopee1980
tag
válasz nightshadow #12284 üzenetére
A Panasonic ET 60-hoz belinkel tesztekben a kalibrált értékek nem ugyanolyanok. Melyik program számít jobb kalibrátornak?
-
paulovitsd
tag
sziasztok
a kettő közül melyiket ajánlanátok?http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/32ln5400-p150535233/?gclid=CPyduvD1rb0CFWfLtAodNAQArw
http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/philips/32pfl3188h-p201623553/
filmnézésre, és játékra használnám
[ Szerkesztve ]
-
daneex
csendes tag
Sziasztok!
6-8 oranyi prohardver forum olvasgatas utan ugy erzem, lovesem sincs, mit kene venni Miutan evek ota tavol maradtam ettol a szep iparagtol, dacara a sok infonak amit itt a hozzaertoktol hallottam, sajnos nem igazan tudok donteni az alabbiak kozott:
50"ig:
PANASONIC TX-L47ET60E
LG 47LA690S
SONY KDL50W656ASAEP
Toshiba 47WL968
SONY KDL47W805ABAE255":
Toshiba 55VL963
Toshiba 55WL968
LG 55LA640SMind Euronics-es, szeretem a 0%os finanszirozast.
Amire kellene: 3-3.3 meterrol neznenk, 95%-ban mkv-t streamelnek PC-rol wifin keresztul, tobbnyire este, ha lehet, teljes sotetsegben, de gyerkoc mellett nem mindig jon ossze. Nice to have a CI foglalat (ez egyebkent ugyanaz, amit egyes specekben pcmcia-kent tuntetnek fel, vagy abba mas megy, pl wifi kartya? En a kabel szolgaltatom kartyajat akarom beletenni, hogy kivaltsa azt az otromba set-top boxot).
Az sem tiszta, hogy ahol nem irjak a DLNA-t, ott azert lehet-e ertelmesen streamelni?
Ugy latom, a 3D-t szinte nem lehet mar kihagyni, igy nem zavar, ha van, de a smart funkciokat talan jobban hasznalnam, neha radugnek a TV-re egy usb-t kepekkel, zenevel. Jo lenne, ha relative gyorsan reagalna a tv szoftvere a vezerlesre.Az 50W656-ba szerettem bele elso korben, de ott "csak DVB-C/S/T-t latok, mashol meg explicit MPEG4-et, bar elek a gyanuval, hogy a ketto fedi egymast.
Nyilvan a kepminoseg a legfontosabb, de miutan rajottem, hogy a tavolsaggal gyakorlatilag kukazni lehet a fullhd elonyeit, elkezdtem ketsegbeesetten az 55os kepatloban is nezelodni. Persze a ket szegmens kozott 100k kulonbseg van,ami nem elhanyagolhato, de az elozo sony lcd-m is bo 6 evet lehuzott.
Kicsit idonyomas alatt vagyok, elkapott a boogie, es meguntam, hogy a valas miatt mar fel eve nem latott regi szep TV-m helyett egy 15"os laptop monitoron vagyok kenytelen "filmezni". Ma delutan, max holnap nyelbe utnem a dolgot, legyszives mentsetek meg egy rossz valasztastol!
-
LucasGrant
aktív tag
válasz daneex #12312 üzenetére
Szerintem most jön az a fázis, hogy nézd meg őket élőben és dönts, hogy melyik tetszik jobban
Amúgy az első pack-ból kilóg szerintem az 50W656 az 50Hz-el, a többi az úgy 1 kategória mind.
Első pack-ból amúgy én a LA690S-t mondanám, a második packból azért nem mondok semmit, mivel ezt a 2 Toshibát annyira nem ismerem. Vagy alkud le az 55LA640S árárt, 55LA660S-re, úgyis a euroba, nagy kofák vannak -
daneex
csendes tag
válasz LucasGrant #12313 üzenetére
Oh boy, szerinted mi volt a kofa elso parasztvakitos mondata az 50W656-rol? "Csak a sony es a philips keszit valodi 200Hz-es keszuleket". De akkor az 4*es interpolart 50Hz?
Mi a lenyeges kulonbseg a 640s es a 660s kozott? -
Gtaati
őstag
Helló! Ebben tud-e valaki tanácsot adni:[link]
Köszönöm!
-
Kabel15
aktív tag
válasz Gtaati #12309 üzenetére
Szia!
Szerintem már válaszoltam rá. A 2 tévé szinte ugyan az. Mind a 2 valós 100hz. Az egyik Passiv a másik Aktív 3D-t ezt nézd meg melyik tetszik jobban. Az LG IPS paneles szebb színek de gyengébb fekete. A Samsung VA paneles jobb fekete de nem olyan szép színek. LG hez jár 4 szemüveg Samsunghoz 2.
Input Lagról nem tudok infot. De szerintem majdnem azonos a 2 készüléké. Belső lejátszójuk ugyan azt tudja. Nézd meg melyiknek tetszik jobban a kinézete és vedd meg azt.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
daneex
csendes tag
válasz LucasGrant #12315 üzenetére
Koszi az infot! Ugyan csak kb 20k a diffi a ketto kozott, de ezt a "csak meg 20k" jatekot uzom mar kb 100k ota, valahol meg kell huzni a hatart!
-
Kabel15
aktív tag
Az az LG a 660S fehér változata. Szóval ha nem ragaszkodsz a fehér színhez lehet olcsóbban kijön a sima 660 as. Méretben ugye az LG 2 coll al nagyobb mint a samsung. A 2 tévé szinte ugyan az. Mind a 2 valós 100hz. Az egyik Passiv a másik Aktív 3D-t ezt nézd meg melyik tetszik jobban. Az LG IPS paneles szebb színek de gyengébb fekete. A Samsung VA paneles jobb fekete de nem olyan szép színek. LG hez jár 4 szemüveg Samsunghoz 2.
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
-
pitetomi
csendes tag
-
Trak
addikt
válasz pitetomi #12331 üzenetére
Nagyjából egy kategória a kettő, nagy különbség nem lesz, szerintem bármelyiket veheted.
De menj el egy media markt-ba - nézd meg őket élőben, ilyenek szoktak kint lenni - és döntsd el, hogy Neked melyik tetszik jobban.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
pitetomi
csendes tag
válasz LucasGrant #12333 üzenetére
Na most aztán még inkább megnehezítetted a dolgom. Ez is tetszik.
Mit jelent az, hogy folyamatos rajta a mozgás? A másik kettőnél jobb ez?Ja és még egy kérdés: volt Lg tv-nk, de annál a csatornaváltás lassú volt. Ezeknél az LG-knél már kiküszöbölték ezt?
-
-
atee_13
őstag
Üdv mindenkinek!
A VB re szeretnék egy TV-t venni. Sajnos nem nagyon vagyok jártas a technológiákban. Nem akarok megfizetni olyan dolgokat, hogy smart és 3D. Van egy lg 42la640s erre a célra, a házban. Digi HD lenne hozzá, szép kép lenne az elsődleges, a jó hang sem lenne hátrány, de az 2. lagos. 110 max 120 lenne rá a keret. Min 40 " szeretnék.
Ezeket nézegettem: LG 42LN5400 és Samsung UE40EH5300. Van lényeges különbség a kettő között vagy csak a "márkaszimpátia"?
Esetleg más alternatívát tudna javasolni valaki, ami megfelelne a feltételeknek?
-
nightshadow
veterán
Sony W8 (KDL-50W829B) LED Television Review [link]
-
Kabel15
aktív tag
válasz nightshadow #12338 üzenetére
Ez viszont nem 100hz. VB re meg az kéne.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
drmazsi
aktív tag
Szeretnék venni egy Led Tv-t, 42"-osat.
Nem kell 3D, se Smart.Szép képet szeretnék, a sportesemények miatt pedig legalább 100Hz-eset.
A keret 150 ezer.
Don't hate the player, hate the game ...
-
w.miki
veterán
válasz nightshadow #12320 üzenetére
Samsung 32F6100-ról mi a véleményed? Ez is van olyan jó, mint a F6400?
Ilyen okos/internetes funkciókra igazából nincs szüksége, de nem tudja, hogy esetleg másban is rosszabb-e, az a készülék.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
F_Zolee
veterán
LucasGrant: nemrég beszéltünk az LG 32LN570R-es tvről amihez kell a wifi stick. Felmerült bennem, hogy a titkosított hálózaton is tudnak ezek üzemelni?
-
apszi
őstag
Szia mindenki!
Gyors segítség kellene. MindigTV-és SD adást is szépen megjelenítő LCD (led) tv akad-e a piacon kb 42" méretben. Smart, 3D nem szempont, képminőség igen! Nagyinak lesz. Vélemény TX L42E6E masináról?
Előre is köszönöm!
-
Faith
aktív tag
Üdv!
Kinéztem magamnak három tv-t az egyik egy Samsung 32F5000 a másik LG 32LN5400 a harmadik pedig Orion PIF40-DLED-S. A kérdésem, hogy a 3.-om közül melyik lenne a legjobb választás? Sajnos az Orion márkát egyáltalán nem ismerem. Egyébként az árak Samsung: 61k LG: 59k Orion: 68k
-
F_Zolee
veterán
válasz LucasGrant #12346 üzenetére
A titkosításra gondoltam, mint pl wpa, aes..stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest