- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lobeu
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy LED TV-t venni, 100 centi fölött, olyan 110-120 körül lehetőleg.
Mire használnám leginkább:
70%-ban windows futna rajta, böngésző, youtube, játékok
20%-ban filmnézés
10%-ban játék, rpg, ilyesmi, szóval nem egy hc fpsAmit elvárok, hogy tudjon:
HDMI bemenet legalább 3 darab
FullHD
kis fogyasztás(!!!!)
szép legyen a képeÁr:
Maximum 450 euró (kb olyan 140.000), ez a max. Szeretnék alatta maradni.
Márkák igazából mindegy, de Samsung, Sony, LG, Philips, kb ebbe a sorrendbe.
Nem hátrány az sem, ha jól mutat a szobában.
-
Dani82
senior tag
sziasztok,
tudnátok ajánlani nekem TVt, akár led akár lcd vagy plazma?
150cm képátló kb, de 127nél nagyobb.
A fő profil xbox one lenne.nagyon köszönöm
-
szabjan
tag
..hát nézd. Én ezt
[link]
vettem meg, és nem bántam meg. A Wifi nem volt lényeg. Jobbnak ítélem meg a kábeles kapcsolatot. Ráadásul alatta a router.
A 3D meg pláne nem érdekel. A többi lényeges dolgot szerintem tudja. A képe nagyon szép. A betekintési szög is jó. Olyan kb 90 foktól éppen hogy sötétedik kicsit de így gyakorlatilag 180 fokban nézhető.
A smart jó benne. Eddig bármit rá tudtam kötni, billentyűt, egeret, vinyót. Amint rádugtam a routerre, a számítógép azonnal telepítette a drivert Szinte bármi lejátszható rajta. Ami nem az klónozott videokártya kimenetről viszont igen. Hangja közepes, az 5 sávos EQ-val kalibrálva némileg hallgatható hangja van.
Digitális adást nézek rajta, a sima SD adások is nézhetők tökéletesen már 1.5-2 méterről. A képjavítás jó, a haladó képbeállítással nagyon jó képet lehet beállítani. Hirtelen ennyi.[ Szerkesztve ]
a vizesember
-
szente
addikt
Sziasztok!
Létezik valamelyik gyártónak normálisabb passzív 3D-s TV-je Smart rendszer nélkül?
Az LG 47LA660S-sel szemezgetek, de mivel nem igazán lenne szükségem "okos" TV-re, ezért ha nem muszáj, akkor nem fizetnék érte felárat. A 3D viszont tetszik, szóval azt kéne tudnia.Köszi!
-
hajbel
addikt
Sziasztok!
Egy Digihome 32180SM HD LED tvről van szól. Amikor netfixezni akartam, kikapcsolt, azóta kikapcsolni sem lehet, csak átvált kb. 5 másodpercre kék képernyőre, majd vissza feketére. Ez váltakozik folyamatosan. Szerintetek mi lehet a baja?
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Azteeek
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy olcsó és gyors 500GB-os külső merevlemezt? Samsung smart tv-hez használnám és nincs szükségem nagyobb tárhelyre, egy tv-hez jól bevált merevlemezt keresek.
esetleg [ezzel] van valakinek tapasztalata? -
WeghA
tag
Laikus kérdés! Ha TV-t optikai kábelel kötöm össze az erősítővel és a film 5.1 hang akkor 5.1-ben adja ki a jelet TV az erősítőnek ugye?
-
WeghA
tag
válasz nightshadow #12359 üzenetére
Több külső eszközre gondoltam. Hdmi-n csatlakoztatott UPC Médiabox, Blu-ray lejátszó, Asus O!Play médialejátszó.
-
WeghA
tag
válasz nightshadow #12361 üzenetére
Ettől féltem. Az erősítőmön digitálisba csak egy optikai és egy koax csatlakozás van. Blu-ray lejátszó vásárlása előtt állok még szerencsére így akkor optikai kimenetest kell válsztanom.
-
-
Lobeu
csendes tag
válasz szabjan #12354 üzenetére
Köszönöm!
Ilyenek mint hogy internet, smart tv, nem igazán fontos számomra, dlna nem igazán fontosak számomra, tv adást sem fog soha látni, még kábel tévé sincs bekötve.
Csak és kizárólag számítógépről lesz üzemeltetve, szóval még egy usb-s filmlejátszás is teljesen fölösleges.
Emiatt keresnék valami ilyen sallangoktól mentes, lehetőleg ezért az árért minél nagyobb tv-t, amibe ezek kimaradnak, helyette a képméret vagy a minőség előnyére fordítanám a keretet.
-
WeghA
tag
Egy 3D Led tévénél számít, hogy 200Hz vagy 400Hz? Megéri azt a 20-30ezer Ft pluszt?
-
WeghA
tag
válasz LucasGrant #12371 üzenetére
LG 42LA667S
Samsung UE40F6500SSXXH
Panasonic TX-L42ET60EBár igazából azt mondják, hogy a plazma tv-k a legjobbak!
-
Gicz
addikt
válasz LucasGrant #12373 üzenetére
nem az dónt h ki milyen párti, hanem a felhasználási terület. világos mappaliba nappali tévézéshez jobb egy lcd, de sötétben mozizni kivétel nélkül mindig jobb egy plazma.
[ Szerkesztve ]
-
LucasGrant
aktív tag
Olvasd el újra, és talán érteni fogod mit írtam idézem ,,neked kell eldöntened" illetve a végén leírtam a saját álláspontomat. Nem feltétlen függ a felhasználási szokásoktól, hogy ki milyen Tv-t fog választani, van akit zavar a plazma vibrálása és még mozizásra se venne azt, van aki ezt észre se veszi, vagy nem zavarja. Viszont van olyan is aki csak világosba Tv-zik többet, és akkor se venne LCD-t, mert a plazmát jobban szereti.
Nem lehet általánosítani, mint ahogy Te mindig teszed, minden embernek más és más jön be, felhasználási szokásoktól függetlenül. -
baaka
tag
hi!
Két tv közül melyik lenne a jobb választás?
LG 42LA660S vagy UE40F6500 -
gumisxxx
tag
Sziasztok!
Milyen tv-t ajánlotok filmezésre és tv-re(upc direct)? Semmi másra nem lesz használva.
Full hd legyen és 32" méret,és elfogadható képe legyen.3d és smart nem kell.Még annyi lenne,hogy ha lehetséges az mkv-t játsza le,mert lejátszót csak később tudok venni. Amúgy milyenek a beépitett lejátszók?Gondolom avi,mp4 alapból tudja mindegyik.
A keret max 100k,de ha alatta van az se baj
[ Szerkesztve ]
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
nightshadow
veterán
-
gumisxxx
tag
válasz nightshadow #12379 üzenetére
Szia!
Köszi.Samsung UE32F5000 nem jó? Az is full hd,csak jobb az ára. Lg-ben mi az alternatíva?
Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a
-
Itsu
tag
Sziasztok! Az utóbbi időbe gondolkozok a ps3asom mellé beszerezni egy ilyenféle tv-t. nem bánnám ha wifi képes lenne,amin tudnék böngészni és esetleg flash tartalmakat lejátszani? és 32 colos legyen. hát az ára lehet legolcsóbb legyen,de persze ha minőségileg akkora különbség lenne és az árba 10-20 ezer akkor azért kifizetném azt. tudtok nekem valamit ajánlani? előre is köszönöm.
-
gumisxxx
tag
válasz nightshadow #12381 üzenetére
Értem amit írsz,de miben lehet észrevenni a különbséget? Néztem még az LG 32LN5400 is.Nem tudom mennyire számít,de mi többet nézzük a tv-t világosban és lámpánál.Az LG 32LN5400 és a Samsung UE32F5000 az ugye ugyanazt tudja? Ezek nem jók filmnézésre és tv-re?
-
Sari
tag
Sziasztok!
Szeretnélek Titeket megkérdezni, hogy milyen tv-ket ajánlotok?
Aminek jó lenne ha minél jobban megfelelne:
-legtöbbet foci lenne rajta nézve, esténként
-filmnézésre is lenne azért használva
-legyen rajta médialejátszó, usb...
-nem kell smart meg 3D
-37" esetleg 42"
-100000Ft max 110000Ft a keret rá.
LCD és plazma is szóba jöhet
Samsung, Lg, Panasinic, esetleg Philips tehát vmi minőségibb legyen.Köszi
-
gumisxxx
tag
válasz nightshadow #12385 üzenetére
Oké,köszi.Közben változott a helyzet,az asszony kitolta a keretet 120k-ra,de ez tényleg a vége,és 40"-42" méretet szeretne.Világosban nézzük többet a tv-t,még annyi,hogy a médialejátszója vigye az mkv-t.
-
félisten
Üdv!
FHD, smartmentes LED TV-t vennék nagyszülőnek, a kettő közül melyik az ajánlottabb (árkülönbség nem számít)?
Samsung UE32F5000AW
LG 32LN5400[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
gumisxxx
tag
válasz nightshadow #12388 üzenetére
Azt nem tudod véletlenlenül,hogy az mkv-t,mindkettő lejátsza normálisan? 720p és 1080p rip-re gondolok.
Pl:The.Mist.2007.1080p.BluRay.DD5.1.x264.HuN 2TB merevlemezt ismerik?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz nightshadow #12390 üzenetére
Köszi!
Tehát akkor nem nyúlok mellé, bármelyiket veszem is.
Valószínűleg a Samsung lesz..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz nightshadow #12393 üzenetére
Köszi, megrendelve!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
gumisxxx
tag
Köszi mindenkinek a segitséget! Végül az Lg 42LN5400 lett a nyertes.Nekem ez volt szimpatikusabb,remélem nem lőttem mellé
-
pusi1981
aktív tag
3,5-4 méterről 50" v. 55" legyen???
SD-Hd tv adások, hd full hd filmek nézére lesz használva.
LG 55LA691S-t néztem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs