- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
válasz Kabel15 #11848 üzenetére
Igen Katarban megsülnének nyáron. De végül is akkor is kell majd tv-t venni
Egyértelmű most van egyébként a legjobb idő tv-t venni,azért az induló árakhoz képest már komoly összegeket estek.Pl lg 42690-es 175-ért is van már ,tavaly nyáron ez 200+ környékén volt,úgyhogy tovább várni nem nagyon érdemes.
zolem Toshibákkal pont az a baj hogy alig van róluk,info,teszt ,tapasztalat.[ Szerkesztve ]
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok!
tudnátok ajánlani egy jó média szerver programot?Sharp LC-32LE350V-BK smart tv-hez kellene....
most nero media home essential 4 -et használok, de nem mindig működik rendesen... -
w333
félisten
-
blakey
titán
Nekem most van a 2. Toshibám, többek között, nálunk "kicsi" a reklámja, viszont képminőségben ott van elég rendesen, van viszonyítási alapom, jó panelt használnak, jó elektronikát, az egyik 2 évet szolgált majd eladtam, a másik lassan egy éves lesz. Nem kínai, mitől lenne az, bár azt mondják, hogy ami nem kínai már hamisítvány, de ezt nem vették meg a kínaiak. A mostanit Lengyelországban gyártották, az előzőt Angliában, Kínában nem járt, tudtommal.
Megbízhatóságra nem tudok mit mondani, kopp-kopp, eddig egyikkel sem volt semmi baj, 2 év gari járt hozzá és lehetett kibővítettet venni akár +3 évet. De mint minden termék, ez is elromolhat.(#11854) LantosBerry8
Ezt használom.(#11853) superg
Vannak tesztek, tapasztalatok is, csak nálunk a samsung meg az lg a "divat", ritkábban szóba jön a sony, sharp, philips, toshiba.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
jilian
addikt
(#11839) LucasGrant
3,5 m
A 740S mennyivel tudna többet a 690S -nél? Megérné a felárat?(#11851) w333
-.-.-.
Hol érdemes TV-t rendelni? (Jó lenne ha holnap ideérne) Melyik webshop-pok ajánlottak?
Ilyen méretben még sosem rendeltem, félő, hogy sérül.... -
blakey
titán
válasz jilian #11857 üzenetére
A 740S-ben jobb a panel, némileg az elektronika is jobb. Neked kell eldöntened, hogy megéri-e a felárat. Általában minden LCD-gyártónál 7-estől felfelé szoktam "számításba" venni a tv-ket, szóval nekem megérné.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nightshadow
veterán
Hogy ennek mi értelme? Japan's NHK to begin 8K broadcasting in 2016 [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kabel15
aktív tag
válasz nightshadow #11859 üzenetére
Csinálják csak. Azzal, hogy ők elkezdik csak a technika fejlődését segítik elő. Valószínűleg így a HD tartalom sugárzás is gyorsabban fog terjedni. És lassan talán nálunk is minden csatorna HD ban fog sugározni. Nem mellesleg meg ha ők valamit 8K ban sugároznak akkor azt úgy is kell felvenni. Szóval jó minőségű felvételek lesznek, amiket már nem fel skálázni kell hanem le butítani.
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
Gicz
addikt
válasz nightshadow #11859 üzenetére
akkor jólesz ha kitalálnak valami nagyon nagoyn szuper tömörítést is, mert ehhez aztán kell majd sávszél, pláne sugárzáshoz. meg az sem mindegy h hány ilyen csatorna fér egy transzponderen a műholdon
-
parkr
őstag
Melyiknek van nagyobb betekintési szöge, az edge vagy direct LED-nek?
LG LA620S és Samsung F6400 lenne a két jelölttudom, ez inkább a paneltől függ, de azért gondlom a világítás sem mindegy
-
Dedicted
tag
Igy van .Tegyen a kedves latogatast a Philips honlapjara es vegye a faradtsagot hogy melyuljon el az OK altal kialakitott hieralhiaban ...szerintem nem veletlenul van kulombseg azoknak irva akik tobbet akarnak latni a 8008 szeriaju 3D MAX nev alattina az elozo passziv EASY szoval jeloltek kozott ...
-
jilian
addikt
Megérkeztem egy 47LA690S -sel.
Mindent el fogok olvasni amit csak tudok a funkciókról, de a jó kép beállításához használhatom a 640 -nek az értékeit?
-
-
jilian
addikt
Nekem mondod?
A boltban a faszi is egyből a 400Hz-el jött...mondtam is neki: ácsi-bácsi! Ebbe inkább ne menjünk bele!De látom most már ezzel is tisztában vagyok 50 félkép / mp. Ennyi. Köszi.
EPG-t hogyan vagy az miaz? Nekem hol?
Mert van műsorújság, de az nem "elérhető"...
Mert a menüben aztán van minden, legszívesebben itt is gyomlálnék mint a telefonban... (tényleg lehet?)Szoftot frissítettem, (600MB) a menü látványosabban gyorsabb lett.
Mi az, hogy az .mkv -t nem játssza le?
[ Szerkesztve ]
-
trcvk663
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki linkelni egy jó képbeállítást az LG 42LA620s-hez?
-
-
blakey
titán
válasz jilian #11882 üzenetére
Nem váltja ki, és soha nem is fogja. Ha van egy Base 3.0-ád akkor eszedbe ne jusson a tv lejátszójával bohóckodni.
-
blakey
titán
válasz jilian #11884 üzenetére
Szomorú, hogy nem látod, de a beépített lejátszó nem kadenciahelyes, szóval nem 1080/24p-n látod hanem 1080/60p-n, innentől kezdve nincs miről beszélni. ISO-t nem kezel csak ha kicsomagolod, elég sok olyan anyag lesz amivel nem bírkozik meg. Képminősége alul marad a Dune-hez képest. Szóval ha neked megfelel akkor hajrá, de 1 vagy 2 hónap múlva ne sírd vissza a Dune-t. hidd el, van tapasztalatom ezen a téren is, ráadásul nekem is van egy Dune-m. Semmi pénzért nem bohóckodnék egy TV beépített lejátszójával ha ott van mellette a célhardver.
-
shteer
titán
szigorúan az alábbi 2 modellből melyiket javasoljátok?
szerintem jónak tűnik..
-
blakey
titán
válasz Kabel15 #11888 üzenetére
Nem egészen, már a 20e-es lejátszó is földbedöngöli a tv-k beépített lejátszóit. Amit 70e-nek látsz az pl. mi? - mert itt is vannak különböző kategóriák és pl. az említett Dune Base nem éppen alsó kategória.
-
blakey
titán
válasz jilian #11890 üzenetére
Mit, mire? Logitech Harmonyt használok.
-
LantosBerry8
senior tag
Sziasztok! mitől lehet az, hogy néha (20 -ból talán 1x) a tv nem reagál bekapcsolásra (távirányítóval), csak miután áramtalanítottam és újból áram alá helyeztem?
Sharp LC-32-LE350V-BK -tv-ről van szó
-
GrG1210
aktív tag
Hali , TV vásárlás előtt állok , van egy kiszemelt " Samsung UE46F6500 " ezt árban kb. 250e. ft. körül megtudom venni , és ez a maximum is amit kiadnék a TV-ért , de ha ebben az árban , és képátlóban van jobb nyitott vagyok más alternatívára is , a lényeg hogy , 46coll , 3D , és max. 250e. ft legyen . Vagy érdemes megvárni az újj Samsung modelleket?
-
Gombinyó
őstag
válasz BeriHampeR #11897 üzenetére
Azóta olcsóbb lett. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest