Videók az iPhone X gesztusvezérléséről

Hirdetés

Mekkora az érdeklődés az iPhone X (tíz) iránt? Bár csak mostanában került piacra a hagyományosabb 8 és a 8 Plus, az értékesítés kezdetének időszakában a Consumer Intelligence Research Partners elemzése szerint az iPhone 7 és az iPhone 6s páros is jóval előnyösebben szerepelt a pénztáraknál. Nyilván a legtöbben az előlap szinte egészét kitöltő, OLED paneles iPhone-ra és a TrueDepth kamerára fenik a fogukat, ám hiába lehet nálunk péntek reggeltől előrendelni, és hiába kezdte meg az Apple az üzletek készleteit feltölteni, a cupertinóiak is megjegyezték: az X-ből nem fog jutni mindenkinek. Márpedig a november 3-ai startra nagy sorokat várnak.

Bár belső információk szerint mára megoldották a gyártósori problémákat, amelyekért leginkább a Face ID arcalapú azonosításért is felelős, igen bonyolult és fejlett TrueDepth kamerarendszer volt a felelős, a Nikkei szerint 2017-ben összesen 20 millió iPhone X-et tud csak az Apple leszállítani, ami a publikáció szerint a fele a korábban tervezettnek. Az Apple egyébként igyekszik az értékesítés kezdetéig még a fenti, rövid bemutató videók publikálását is visszatartani, mindenesetre, amíg nem kerül le az ismert videómegosztóról, meg lehet csodálni az iPhone X-et használat közben.

Mivel a főgomb eltűnt, nagyobb lesz a szerepe a gesztusfunkcióknak. A vezérlőközpont felülről a szélek felől, az értesítési kártyák pedig középről gördíthetők majd le. Egy alkalmazásból alulról feltolva az ujjat lehet majd visszajutni a főképernyőre, az alkalmazások között pedig az alsó sarkok felől, félkörös mozdulattal tudunk majd váltani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés