Íme, az új őrület: animoji karaoke!

Animoji: főnév, ami animált, érzelmeket kifejező hangulatjeleket takar, az iPhone X TrueDepth kamerarendszerének segítségével pedig pontos arckövetést, hogy egy kiskutya, csirke vagy kaki utánozza le a tulajdonos arcvonásait és szájmozgását.

Hirdetés

Az animoji rajongótábora elég hamar kialakult, aztán a múltheti piacra kerüléssel elkezdtek záporozni a kreatív videók. Ilyen például az animoji karaoke: a tulajdonosok ráénekelnek egy híresebb számra, majd az animált klipre ráhúzzák az eredeti hangsávot. Egy kis munka a vágóasztalon, és az eredmény elég menő tud lenni.

Ha ennyire jó a mimika lekövetése, Jules és a Ponyvaregény sem maradhat ki: animoji studio néven felbukkantak az első ügyesen összevágott klipek, ahol az iPhone X mozgó hangulatjelei veszik át a főszerepet, a szó szoros értelmében.

Mi van, ha a film és a zene összekapcsolódik? Például a Csillagok háborúja főtéma, eldúdolva. A napokban mi is összehozzuk iPhone X tesztünket, addig pedig az animojik további, kreatív felhasználására számítanunk. Úgy tűnik, az Apple kitalált megint valami roppant népszerűt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés