2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Új Sony széria tűnt fel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: UAProf Sony

Az MWC-n bemutatott újdonságokon kívül továbbra is több Sony készülékre várunk, amelyek valószínűleg Berlinben mutatkoznak be.

Hirdetés

A Sony Xperia XA és XA Ultra idei modelljeihez nem csak a Mobile World Congressen volt szerencsénk, de le is teszteltük az XA1-et és XA1 Ultrát, amely összességében pozitív eredménnyel zárult. A csúcsmodelleket viszont sajnos még megfogni sem lehetett, így az Xperia XZs-ről és az Xeria XZ Premium-ról úgymond csak másodkézből tájékozódhattunk. Ezzel együtt, nem mintha ez nem lenne kielégítő választék, további Sony mobilokra számítunk, mondjuk Berlinben.

Nyilvánvalóan mindenkit, aki kevésbé kedveli a phableteket, a grúz forrás által említett kompakt csúcsmodell mozgat a leginkább. Az XZ1 Compact elvileg a  Sony Xperia XZ1-gyel és XZ1 Ultrával együtt érkezik majd, a grúz forrás pedig ritkán téved Sony ügyben. A Sony G34xx kódnevű készülékek által küldött UAProf adatok viszont valószínűleg nem ezeket az eszközöket takarják, a G3412 például feltehetően egy FHD kijelzővel szerelt, középkategóriás készülék, ami szintén a G34-es szériában, Android 7.0-val várható.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.