Kompakt Sony csúcsmodell érkezhet

Hirdetés

A grúz forrás igen jól értesült szokott lenni Sony-ügyben, ezúttal is a Review.ge tette közzé a Sony új termékeinek adatait, amelyek elvileg az idei IFA-n debütálnak. A Sony Xperia XZ1, XZ1 Compact, és X1 közül talán az XZ1 Compact a legérdekesebb, ez ugyanis egy 4,6 hüvelykes, HD felbontású kijelzővel szerelt készülék lesz Snapdragon 835-ös lapkával és 4 GB rendszermemóriával, amihez 2800 mAh-s akksit társítottak.

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium [+]

Az Xperia XZ1 sem a phablet kategóriában indul, viszont hardveresen szintén a jelenlegi legerősebb szettet kapja. Itt is a Snapdragon 835 kerül a készülékbe, szintén 4 GB rendszermemória, a kijelző viszont 5,2 hüvelykesre és Full HD felbontásra növekszik, akkumulátorból pedig egy 3000 mAh-s fért a burkolat alá.

Renderkép elvileg a Sony Xperia X Ultráról
Renderkép elvileg a Sony Xperia X Ultráról

Az Xperia X1 látszólag a középkategóriát erősíti, bár itt is a Qualcomm legfrissebb megoldását integrálják. A Snapdragon 660-as lapka mellé 4 GB RAM kerül, és ez sem lesz túl nagy. A Sony szerint az 5 hüvelykhez már jár a Full HD felbontás, az akksi pedig megegyezik az XZ1 Compact kapacitásával. Elvileg mindhárom készülék új kameratechnológiát kap, amely a grúz forrásból angolra fordítva valamiféle full pixel continuous (and?) shoot.


[+]

Ezen kívül egy rejtélyes mobil is feltűnt, az Egyesül Államok Szövetségi Kommunikációs Bizottságának engedélyét kapta meg a teljesen ismeretlen készülék. Az FCC azonosító PY7-66475M kódon regisztrálta az eszközt, még a modellszámot sem árulja el a certifikáció.Mindössze annyit tudunk, hogy az azonosító egy Sony Mobile Communications Inc. által gyártott GSM/WCDMA/LTE mobiltelefon Bluetooth-szal, NFC-vel, GPS-szel és kétsávos 802.11a/b/g/n/ac WiFi modullal. Meg, hogy ugye megfelel az FCC követelményeinek. Végül is, ez is valami.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés