2018. április 21., szombat

Gyorskeresés

S​z​po​nz​o​r​unk

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A Sony zárja a nyarat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Xperia Blog

Augusztus 31-én érkeznek a következő Xperiák, ekkor tartja ugyanis a japán óriás az IFA előtti sajtóeseményét.

H​ird​et​é​s

Az Xperia Blog megtudta: a szeptemberi IFA kapunyitása előtt, augusztus utolsó napján tartja szokásos médiabemutatóját a Sony, bár túl sok részlet aligha fog kiderülni hivatalos forrásból a jeles eseményig. Inkább spekulálni lehet a főszereplőkre mobilos oldalról. Az Xperia XZ1 és a várva-várt XZ1 Compact is a bivalyerős, ám egész takarékos Snapdragon 835-öt rejtheti a házában.


Az Xperia XZ az első Snapdragon 835-tel szerelt Sony masina, augusztus végén jöhet másik kettő [+]

A nagyobbik modell 5,2 hüvelykes Full HD panelt kaphat, amivel együtt is jóval kisebbnek ígérkezik, mint a tekinteteket magára irányító, 5,5 hüvelykes XZ Premium. A 4 GB RAM mellé 3000 mAh-s telep dukálhat. Az XZ1 Compact 4,6 hüvelykes HD panelt, szintén 4 GB RAM-or, viszont kisebb, 2800 mAh-s akkumulátort kaphat. Egy harmadik készülék is tiszteletét teheti a német fővárosban: az Xperia X1 5 hüvelykes képátlóval, Snapdragon 660-as SoC-vel és ugyancsak 4 GB RAM / 2800 mAhs kombinációval villanthat. Egy még frissebb pletyka szerint ez sem a végleges lista: csatlakozhat a fentiek sorához egy 18:9-es képarányú, 6 hüvelykes masina a JDI „keretmentes” paneljével.

Azóta történt

  • Sony Xperia L1 - egynek Lmegy

    A Sony belépő szintű phablettel is kiegészítette az idei kínálatot, ami szintén a gyártó tipikus formavilágát követi, de felszereltségében és tudásban sokkal szerényebb, mint társai.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rd​e​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.