Új mobilszériával készül a Xiaomi

Ha az eddigi, szépszámú felhozatal kevés lett volna, hamarosan a Civi sorozat gyarapíthatja a gyártó palettáját.

Túl vagyunk a Xiaomi 11T és 11T Pro bemutatóján, ám bőven van még 2021-ből, sőt: szeptemberből, ami azt jelenti, hogy a gyártónak rengeteg ideje van új termékekkel előállni – bár az új néha ugyanazon telefon eltérő nevét jelenti, piactól függően.


(forrás: Weibo)

Szeptember 27-én, Kínában startol el a Civi termékvonal, amely talán az itthon kevésbé ismert CC-vonalat  váltja – a CC9 Pro és 108 megapixeles főkamerája, Snapdragon 730G chipje, illetve 6,47"-es HDR10 OLED panelje például onnan lehet ismerős, hogy nyugaton Mi Note 10 Pro néven került piacra. A Weibo bejegyzés szerint a Civi a divatos megjelenésre, az egyedi dizájnra és a jófajta képalkotásra koncentrál, úgyhogy valószínűleg a fiatalabb régeteg célozza.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés

    Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.

  • Xiaomi Mi 11i - inkább

    Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.

  • Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?

    Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.

Hirdetés