Hasonlít a Civi, de nem egy Xiaomi mobilra

Az egyik riválisa küllemét idézi meg a renderképeken és videón is megcsodálható telefon.

Új mobilszériát indít a Xiaomi Kínában hétfőn, és az elsőt szimplán csak Civi néven hozzák forgalomba, a kiszivárgott információk szerint Snapdragon 778G 5G chippel, 6,55"-es FHD+ panellel 120 Hz-en, 64 megapixeles főkamerával, 32 megapixeles szelfiegységgel és 4500 mAh-s, 55 watton tölthető teleppel.

A Civi hivatalos renderképekenA Civi hivatalos renderképeken A Civi hivatalos renderképeken [+]

Speciel ez már megint hasonlít egy másik Xiaomi specifikációjára (Mi 11 Lite 5G NE, 6,55"-es panel, 64 megapixeles főkamera, Snapdragon 778G SoC), mégsem annak szimpla átcímkézéséről van szó – meglepő módon a Civi sokkal inkább hasonlít a rivális Vivo X60-ra.

A Vivo X60 tavalyrólA Vivo X60 tavalyról A Vivo X60 tavalyról [+]

Nincs ezzel egyébként semmi gond, a dizájn ugyanis szemrevaló, és a képek többek között kiemelkedően nagy főkameráról és Dolby Atmos támogatásról árulkodnak. A Civit végül valaki idő előtt ki is csomagolta, és megmutatta a 256 GB-os tárolót, illetve a MIUI 12.5-es felületet.

A Xiaomi Civi felülnézetből
A Xiaomi Civi felülnézetből [+]

Azóta történt

Előzmények

  • Új mobilszériával készül a Xiaomi

    Ha az eddigi, szépszámú felhozatal kevés lett volna, hamarosan a Civi sorozat gyarapíthatja a gyártó palettáját.

  • Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés

    Az első Xiaomi tablet a Pad 5, ami itthon is piacra kerül. És ez nem egy óvatos tapogatózás, hanem két lábbal rúgja rá az ajtót a konkurenciára.

  • Xiaomi Mi 11i - inkább

    Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.

  • Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?

    Első ránézésre nem találunk komoly különbséget a két modell között, de a sok apróság a felhasználók többségénél is megindokolja majd a 35 ezres felárat.

Hirdetés