Megérkezett az első Xiaomi Civi

Ha nem lenne már most kielégítő a Xiaomi kínálata, itt az új termékvonal és az első Civi modell.

Hirdetés

A Xiaomi bemutatta a Civi termékvonal első modelljét, ami kellemes, felső középkategóriás specifikációt és vékony, légies dizájnt hoz. Az üvegburkolatú készülék mindössze 6,89 milliméter vastag, de belefért egy 4500 mAh-s akku, amit 55 wattos teljesítménnyel tölthetünk. A relatív kisebb kapacitás előnye ugye, ha más nem is, a tempósabb gyorstöltés. Ezzel együtt a Civi nem kicsi, a 120 Hz-es, FHD+ AMOLED panel 6,55 hüvelyk, 32 megapixeles Samsung GD1-es szelfiegységgel, amihez autofókusz és mindenféle szoftveres optimalizáló megoldás is tartozik.

Az 5G-képes Snapdragon 778G szett mellett 8 vagy 12 GB rendszermemória dolgozik 128 vagy 256 GB UFS 3.1-es belső tárhellyel, van NFC, Dolby Atmos sztereo hangszórók, 3,5 milliméteres jack, WiFi 6, Bluetooth 5.2 és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó. A hátlapi kamerarendszer, a szelfiképességekkel szemben szerényebb kompetenciákat ígér a 64 megapixeles főkamerával, a 120 fokos látószögű ultraszéles kamerával és a 2 megapixeles makróegységgel.

Feketében nem is olyan feminin.
Feketében nem is olyan feminin.

A rózsaszín, kék és csillámló fekete árnyalatokban elérhető készülék az alap memóriacsomaggal 128 ezer forintnak megfelelő jüanon nyit, lehet választani 256 GB-os belső tárhelyet a 8 GB RAM mellé, ami nagyjából 137 ezer forintnyi jüanba kerül, a legerősebb modell pedig 151 ezer forint értékű jüanért kínál 12 GB rendszermemóriát és 256 GB belső tárhelyet. A nemzetközi elérhetőségről egyelőre nincsenek információk, de valószínű, hogy a Civi nem csak Kínában kerül piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés