2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Nem mindenkinek jön be az iPhone X kialakítása

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: iTunes

Így egyre több megoldás születik arra, hogyan lehet eltüntetni a kijelzőbe türemkedő részt.

Hirdetés

Az iPhone X több szempontból is formabontó az Apple eddigi gyakorlatához képet. A TouchID elhagyása mellett a leglátványosabb eltérés a szinte teljes előlapot kitöltő, kimagasló megjelenítési minőségű OLED panel. Viszont a szelfikamerának és a FaceID szenzorainak is kellett hely, amit az Essential PH-1-hez hasonló, de annál kiterjedtebb megoldással voltak kénytelenek megoldani a cupertinói mérnökök. Ami a mellékelt ábra szerint nem nyerte el maradéktalanul minden felhasználó tetszését.


[+]

A GSMArena is kreált egy erre a célra szolgáló hátteret, az App Store-ban pedig sorra bukkannak fel a megjelenítőbe terpeszkedő technikai szigetet valahogy észrevétlenné tenni igyekvő megoldások.  A Notcho még a megnevezésében is nemet mond az angolul notchnak nevezett bemetszésre és egy roppant egyszerű megoldással próbálja kiiktatni. Ami egyébként kizárólag a főképernyőn és a zárolt képernyőn működik, mivel egy sima háttérkép a felső sávban nettó fekete csíkkal és lekerekített sarkokkal. Ez utóbbi mellesleg azóta divat, hogy az LG bemutatta a G6-ot, minden alkalmazásáruházban találni ehhez hasonló trükköket.

Hirdetés

Azóta történt

  • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

    Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.