Negyedéves frissítésekre áll át a Galaxy S8-duó

Négy év után az S7-ek támogatása véget ért, ám az S8-ak esetén még legalább 2021-ig számíthatunk a frissítésekre.

A Galaxy-család komolyabb szériáinak frissebb eszközei havi biztonsági frissítéseket kapnak - ilyen a Galaxy S-család az S8 Active, illetve végig az összes az S9-generáció után, az összes Note8, vagy annál frissebb Note, továbbá a Galaxy A8 (2018), a Galaxy A50, a Galaxy XCover 4s, a Galaxy Field Pro és a Galaxy XCover 4 Pro, továbbá a Galaxy Fold és a Galaxy Z Flip.

Három év után kissé visszavette a szoftveres támogatást az S8-akra a gyártó
Három év után kissé visszavette a szoftveres támogatást az S8-akra a gyártó [+]

Mi hiányzik erről a listáról? A Galaxy S8 és a Galaxy S8+, amik most, bő hároméves korukra kerültek át a negyedéves frissítési ciklusba, tehát évi 12 helyett csupán évi 4 tervezett frissítésre számíthatnak, de azt sem a legfrissebb, Android 10-es alapokon, hanem Android 9-re épülő One UI rendszerrel. A 2016-os Galaxy S7-széria esetén már két év után negyedéves frissítések jöttek, és a maradék két támogatott évet töltötték ebben a negyedéves periódusban, támogatásuk nemrég ért teljesen véget, Android 8-as főverzióval.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés