Kameralukas strapatelefonnal rukkolt elő a Samsung

Az XCover 4 Pro a kategória keretein belül próbál keretmentesíteni. Finnországban lesz először megvásárolható, csúcskategóriás áron.

Nem csak a CAT mutatott be strapatelefont a héten, igaz: a WinFuture információi szerint az XCover 4 Prót egyelőre csak Finnországban listázzák, és még nem teljesen hivatalos, termékoldal például nincsen. Egy mindenesetre biztos: a legújabb Samsung strapa különleges lett, lásd a kameralukas megoldást és a kategóriához mérten egész vékony kávákat.


(forrás: WinFuture) [+]

A főszereplő errefelé a 6,3"-es LCD panel 1080 x 2400 felbontáson, a masszív védelemmel együtt így egy jókora készülékről van szó, amellyel 13 megapixeles szelfik lőhetők. A hátlapon két lencse is akad: a nagyobbik 25 megapixeles szenzorra gyűjti a fényt, a kisebbik, ultraszéles látószögű pedig 8 megapixelesre. LED villanó is akad, a zseblámpát pedig a balra és felül elhelyezett, programozható gombok egyikével könnyen be lehet kapcsolni.


(forrás: WinFuture) [+]

Az XCover 4 Pro lelke a nyolcmagos Exynos 9611, amihez 4 GB RAM és 64 GB-os tároló tartozik, Type-C porton pedig 4050 mAh-s telep tölthető. Ez kellően méretesnek tűnik, amitől persze a ketyere 10 milliméternél vastagabb és 200 grammnál nehezebb lett. Adott a MIL-STD-810G minősítés a forrásoldalon nem pontosított tesztek elvégzésével, illetve az IP68 védelem. Az ujjlenyomat-olvasó jobbra tapintható ki. Az Android 10-et és OneUI 2.0-t futtató ketyere Finnországban februártól, 500 eurós áron lesz beszerezhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés