2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Na mire fog hasonlítani a Leagoo S9?

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Nem, nem a Galaxy S9-re, egy másik csúcskészülék házi feladatát készül lemásolni a Leagoo.

Hirdetés

Az év végi elszámolásban a Galaxy S8 és az iPhone X is szerepelni fog 2017 legfontosabb okostelefonjainak a listáján, és mindkettő egyéni utat választott az előlapi képernyőkávák felszámolására. A Leagoo S8 az előbbit le is koppintotta, bár 720 x 1440 pixeles megjelenítője nyilván nyomába se ér az 1440 x 2960 pixeles Infinity Display AMOLED panelnek. A hátlapon ellenben értelmesebb helyre került az ujjlenyomat-olvasó, és itt (ahol elöl is) egy helyett két kameralencse várja a beeső fényt.


[+]

A Samsung már javába készül az S9-cel, akárcsak a Leagoo, azonban a postaládánkban felbukkant képek alapján az utóbbi mégsem az előbbire, hanem az iPhone X-re hasonlíthat. A két fotó magától a Leagoo csapatától érkezett, mindössze a címével kommentálva a levél tartalmát: Breaking News - LEAGOO S9 would feature iPhone X-like display instead of curved-edge full screen?


[+]

Amennyiben nem egyfajta trollkodásról van szó, a Leagoo S9 lehet az egyik első olyan androidos okostelefon, amely a szenzorok elhelyezését az iPhone X-hez hasonlóan oldja meg, persze az Essential PH-1 annál is hamarabb és elegánsabban zavarta le a dolgot. Úgy tűnik, a Leagoo az 1000 dolláros iPhone hátlapját is lemásolja a függőleges dupla kamerával egyetemben, ellenben itt is javít a képleten, ujjlenyomat-olvasót hozzádobva a tudáslistához. Az persze nem derül ki, hogy elérhető lesz-e valamilyenféle arcalapú azonosítás az előlapon, ahogy az árról és a potenciális megjelenésről sem árultak el részleteket.

Hirdetés

Előzmények

 • Továbbfejlesztett íriszleolvasóval érkezik a Galaxy S9

 • Leagoo S8 - s-eight-elen

  A Leagoo teljesítménye nagyon hullámzó, vannak egészen összeszedett, korrekt, megfelelően árazott készülékei, de a Leagoo S8 sajnos nem ilyen. Noha trójai nincs rajta. Legalábbis nagyon reméljük.

 • Apple iPhone X - vissza a jövőbe

  Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.

 • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

  Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.