Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Továbbfejlesztett íriszleolvasóval érkezik a Galaxy S9

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Galaxy Club

A jövő évi Samsung csúcsmobilok állítólag már tesztfázisban vannak, „megszokott” Infinity Display kijelzővel, csak még kevesebb kávával.

Hirdetés

Számos jel mutat arra, hogy jövőre a Samsung radikális változások helyett a Galaxy S8-at és az S8+-t fogja tökéletesíteni. És bár szóba került, hogy ennek részeként még inkább a képernyőé lesz az előlapon a főszerep, a holland Galaxy Club szerint nem fog tovább nyúlni az Infinity Display panel, hanem marad a 18,5:9-es képaránynál és az 1440 x 2560 pixeles felbontásnál, hiába az alábbi, felhasználói renderképek.

Korábbi felhasználói Galaxy S9 renderképek
Korábbi felhasználói Galaxy S9 renderképek (forrás: Galaxy Club) [+]

Mindez azt jelentené, hogy a megmaradó 5,8" és 6,2"-es képátló mellett csökkentene a Samsung okostelefonjai magasságából. A tippek szerint egyébként az S9 4 GB RAM-mal és egy kamerával érkezik a hátlapon, az S9+ pedig 6 GB RAM-mal és dupla kamerával. A SamMobile szerint a két phablet kínai variánsát már tesztelgetik, két SIM-es variációban és VoLTE-vel. Koreai lapértesülések pedig arról számoltak be, hogy a gyártó új generációs íriszleolvasóval készül 2018-ra: a többelemes rendszer immáron 2 helyett 3 megapixeles rögzítene majd olvasna le az azonosításhoz biometrikus adatot.


Az íriszleolvasó instrukciói a Galaxy S8-on [+]

Az új leolvasóval szemüvegben és különlegesen világos, illetve sötét környezetben is jobban menne az azonosítás, írja a Korea Herald. A Samsung célja egyébként az, hogy az íriszalapú biztonsági megoldás 2018 végére vagy 2019 elejére elég olcsó legyen ahhoz, hogy az olcsóbb Galaxykban is felbukkanjon. Dél-Koreában és más piacokon a rendszer fontos szerepet játszik az okostelefonnal való fizetésben, a Samsung Pay mellett különféle bankok is kihasználják ezt a fajta védelmet.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.