Megérkeztek a Huawei új aktivitáskövetői és a Watch GT 3 Pro

A mai rendezvényen a Band 7, a Fit 2 és a különleges anyaghasználatáról híres Watch GT 3 Pro mutatkozott be.

Ezekben a percekben zajlik a Huawei bemutatója, ahol a Watch GT 3 Pro mellett két kisebb aktivitáskövetőnek is jutott reflektorfény. A Watch GT 3 Pro-ról már olvasható is a részletes teszt, a másik két újdonságot pedig most volt lehetőségünk szemügyre venni. A Fit 2 és a Band 7 hasonló dizájnkoncepciót követve, de eltérő képességekkel és méretben érkeztek.

Huawei Watch Fit 2 és Band 7
Huawei Watch Fit 2 és Band 7 [+]

A komolyabb tudású és nagyobb méretű (46 x 33,5 x 10,8 mm) kartárs a Huawei Watch Fit 2. Az 1,74 hüvelykes, 336 x 480 pixel felbontású, AoD-képes AMOLED panellel szerelt aktivitáskövető három stílusban érhető el: az Active plasztik tokozással és szilikon szíjjal, a Classic bőrszíjjal és rozsdamentes alumínium kerettel, az Elegant pedig fém szíjat és arany vagy ezüst fém tokozást kínál. A szériából itthon az Active termékvonal lesz kapható fekete és cseresznyevirág színben, illetve az Classic kiadás fehér bőrszíjjal.

Huawei Watch Fit 2
Huawei Watch Fit 2 [+]

A funkciók között megtalálható a folyamatos pulzus- és véroxigénszint-mérés, 96 sportmód közül lehet választani, elérhető az alvásmonitorozás, a cikluskövetés, kezelhetjük a hívásokat, opció a hívások elutasítása és a WhatsApp üzenetekre való válasz előre beállított sablonüzenetekkel; beállíthatunk egyéni célokat, a kültéri aktivitáskövetést GPS modul segíti, az üzemidő pedig akár 10 nap is lehet.

Huawei Watch Fit 2 Classic
Huawei Watch Fit 2 Classic Watch Fit 2 Classic

Mindkét modell 5 ATM nyomástűréssel rendelkezik, a Classic és Elegant kiadásba pedig NFC is jutott, csak ugye a Huawei Pay nem támogatott itthon. A Bluetooth 5.2, a hangszóró és mikrofon közös jellemző, a töltés pedig vezetékmentesen történik. Az Active modellek ára 57 ezer forint, a Classic pedig 67 ezer forint.

A Huawei Band 7 a Band széria új generációja, ránézésre nem sokat változott a Band 6-hoz képest, viszont könnyebb (16 gramm) és vékonyabb (9,99 mm) lett. A 180 mAh-s telep átlagos használat mellett akár 14 napot is kibír egy levegővel, 5 percnyi töltés pedig két napnyi kraftot ad.

Huawei Band 7
Huawei Band 7 [+]

Az AMOLED panel itt is jár 1,47 hüvelykes méretben, 194 x 368 pixel felbontással, a mindig aktív megjelenítésről viszont le kell mondani. A 96 sportmód itt is rendelkezésre áll automatikus edzésészleléssel, de a híváskezelés megáll az elutasításnál, ehhez viszont előre szerkesztett válaszüzeneteket is bevethetünk. Nem hiányzik a véroxigénszint- és pulzusmérés, az alvás- és cikluskövetés, adott az 5 ATM nyomástűrés és a WhatsApp üzenetekre is tudunk sablonválaszt küldeni. A Band 7 pink és fekete színben, 23 ezer forintos áron érhető el a hazai piacon, illetve a zöld árnyalat is opció, de azért a Huawei Store-ba kell elfáradnunk akár személyesen, akár virtuálisan.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés