Hirdetés

Itthon is megvásárolható a Huawei Watch Fit 2

A május végén bemutatott kiegészítő kétféle stílusban, de egyelőre csak egy viszonteladó kínálatában érhető el.

Hirdetés

A Huawei nemrég mutatta be a Watch Fit 2-t háromféle kivitelben. Itthon a szilikon szíjjal és plasztik tokozással rendelkező Active modellek és az alumínium keretes, bőrszíjas változat kapható, egyelőre csak a Media Marktban. Utóbbi úgynevezett Holdfehér színárnyalatban választható (arany keret, fehér szíj), előbbi pedig fekete és cseresznyevirág színben érhető el.


[+]

A kis kiegészítő 1,74 hüvelykes AMOLED panellel és GPS-szel felszerelt (a Classic modellben NFC is van), 96 módot támogat (köztük az úszást), méri a pulzust és a véroxigénszintet, alkalmas offline zenehallgatásra, kezelhetjük vele a hívásokat, az üzemidő akár 10 nap is lehet, mindezt pedig rengeteg testreszabható számlappal tehetjük egyedivé. Az országos értékesítés június 17-én kezdődik, addig pedig a piros áruházban lehet beszerezni az újdonságokat 57 (Active) és 67 (Classic) ezer forintos áron.

Azóta történt

  • Huawei Watch Fit 2 - diszharmónia

    Bár a Fit utónév miatt inkább egy karperecre számítottunk, a Watch Fit 2 sokkal inkább okosóra, csak a szögletes fajtából, aminek lenne ugyan helyen a piacon, de ahhoz versenyképesebb áron kéne kínálni.

Előzmények

Hirdetés