Elegáns kiadást kapott a Huawei Watch Fit

A Watch Fit Elegant tulajdonképpen csak az anyaghasználatban tér el két új színvariációval.

A Huawei tavaly nyáron mutatta be a Watch Fitet, ami igen összeszedett, csinos és kompetens aktivitáskövetőnek bizonyult a teszt során. Nem véletlen, hogy a specifikáción és a dizájnon nem változtattak, továbbra is van GPS, aránylag nagy AMOLED panel, korrekt üzemidő és rengeteg sportmód, csak az anyaghasználatot finomították.


[+]

A Watch Fit Elegant a szálerősített polimerváz helyett rozsdamentes acélból készül Frosty White (ez azért inkább arany ránézésre) és Midnight Black színben, a szilikon szíjat pedig fluorelasztomerre cserélték, ami egy sokkal strapabíróbb, de igen drága, speciális rendeltetésű polimer (szintetikus gumi), eredetileg nagyon magas, célzott vegyvédelmet igénylő felhasználásra. Mindent jól bír, de az acetontól (körömlakklemosó) tartsuk távol.


[+]

A Watch Fit Elegant elsőként Nagy Britanniában lesz elérhető március 26-tól. Arra számítanánk, hogy a prémium anyaghasználat jobban meglátszik az árazásban, de csak minimálisan emelkedett az összeg. Itthon 42 ezer forintba került az alapmodell, az Elegant pedig 46 ezer forint fontból átszámolva. Bár az is igaz, hogy az ottani 119 fontos árat most levitték 80-ra, úgyhogy egy alap Watch Fit most 34 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül arrafelé.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!

    A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel

Hirdetés