Búvárórát mutatott be a Huawei

A titán és kerámiabevonatú Watch GT 3 Pro maradt az 5 ATM védelemnél, de a kialakítás így is megoldja az alámerülést.

Az 50 méter / 5 ATM kifejezetten komoly vízálló minősítés az okosórák esetében, ami garantálja, hogy nyugodtan elmenjen úszni velük a tulaj medencében és sekély vízben. Ám általában a magas víznyomással járó sportok, mint a vízisí vagy a búvárkodás nincs a támogatott sportok listáján.


[+]

Az 5 ATM és IP68 védelem a két méretben befutott Huawei Watch GT 3 Pro esetében nem változott, viszont a 42,9 és 46,6 milliméteres változat is megfelel az EN13319 ipari standardnak, amit kifejezetten alámerüléshez állítottak fel, és a két új órával akár 30 méter mélységig le lehet úszni – amennyiben a viselő is kompatibilis az efféle kalanddal.

A két óra másik újdonsága az EKG szenzor, ami végre bele került a Huawei órasorozatába, viszont mivel egyelőre még csak Kínában startolt el a két csuklóék, és általában hónapok, sőt: évek munkája lehet minden egyes piacon az efféle orvosi műszer engedélyeztetése, nem vennénk rá mérget, hogy máshol is használható lesz rövidtávon.


[+]

A Watch GT 3 Pro Ceramic a hölgy vásárlókat célozza meg hófehér kivitelben, fehér vagy fakóarany kerettel. A szíj nélkül 50 grammos óra 1,32"-es AMOLED panelt kínál zafírüveg és nanokristály szerkezetű kerámia bevonattal, a szíj pedig kerámiabevonatú és bő kivitelű lehet. Ez a variáció vegyes használattal egyhetes, intenzív nyomogatás mellett pedig négynapos működést ígér.

A Watch GT 3 Pro Titanium férfiváltozat 54 grammos órarésszel határozottan méretesebb, cserébe 1,43"-es AMOLED panelje is nagyobb. Ezúttal a zafírüveg mellé titánkeret szegődött, a szintén Qi szabványon tölthető telep pedig 14 napos működést vagy nyolcnapos intenzív használatot ígér. Közös a műholdvevő, az NFC és a Bluetooth, azaz most sincs a Watch 3 Pro esetében elérhető WiFi vagy eSIM modul. Megvan a gyorsulásmérő, a giroszkóp, az iránytű, az alti-barométer, a hőmérő, a pulzoximéter és persze a Harmony OS 2-es rendszer.


[+]

Az érintéses működés mellett két gomb nyomható meg oldalt, melyek közül a felső koronaként tekerhető, a kisebbik modell lünettaszerű kerete viszont valószínűleg csak dísz. A férfiváltozat viton szíjjal 2500 jüanon nyit (136 ezer forint), bőrpánttal pedig 2700 jüanba kerül (146 ezer forint). Ezúttal a női változat a drágább, és jóval: a fehér bőrszíjas variáció 3000 jüanon indít (163 ezer forint), kerámiabevonatú pánttal pedig 4700 jüant kell otthagyni érte (255 ezer forint).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés