Mini verzió érkezett a Huawei Watch Fitből

A kisebb és könnyebb modell a Huawei Watch Fit majdnem minden előnyével és funkciójával rendelkezik. Csak kompaktabb.

A Huawei Watch Fitből már készült egy rozsdamentes acél tokozással és szilikon helyett fluorelasztomer szíjjal rendelkező Elegant verzió, illetve egy Watch Fit New nevű modellvariáns, amiről azóta sem tudjuk, pontosan mitől New vagy más, mint az alapmodell. A most bemutatott Watch Fit Mini viszont egyértelmű, kisebb és könnyebb, mint a Watch Fit, viszont a funkcionalitásról nem kell lemondani a kompakt kivitel miatt, kivéve a GPS-t, ami már nem fért bele, az új Lite OS-nek köszönhetően viszont lett női cikluskövetés.


[+]

A kicsit keskenyebb és magasabb (51,52 x 25,91 x 11,04 mm) alumínium tokozásba ezúttal egy 1,47 hüvelykes AMOLED panel került 368 x 194 pixeles felbontással, ami 282 ppi pixelsűrűséget jelent. A készüléktest mindössze 20 gramm, ehhez elérhető fehér és világos barna bőrszíj, illetve egy halvány lilás árnyalatú fluorelasztomer alternatíva is.


[+]

A kisebb házba kisebb akksi fér, számszakilag 180 mAh, az üzemidő viszont jobbnak ígérkezik, mint a nagyobb, GPS-szel szerelt modellek esetében. Intenzív használattal 10 napot ígér a gyártó, de két hét is kihozható az eszközből. A Watch Fit Mini már elérhető egyes európai piacokon 99 eurós (nagyjából 36 ezer forintos) áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés