Hirdetés

Tényleg lesz némi változás a Galaxy Note20 széria kialakításában

Rendereket már láttunk, de lassan a tokok is előkerülnek, azokat pedig nem találomra gyártják nagy tételben.

A Samsung Galaxy Note20-szal kapcsolatban nyilván mindenkit elsősorban a kameraképességek, a hardver, a kijelző és az extrák érdekelnek. Persze, az sem mellékes, hogy hogyan fog kinézni az eszköz. Láttunk már reálisnak tűnő rendereket, az igen megbízható IceUniverse viszont már tokot is talált a készülékhez, ami megerősíti a korábbi feltételezéseket. Mert a gyártósorokat nem csak úgy tippre állítják be.

[+]

Úgy tűnik, mire mindenki lassan megszokta a Note10 széria bal oldalra pakolt bekapcsológombját, a Samsung visszarakja a jobb oldalra. Előfordult már, hogy adott döntést a piaci és felhasználói visszajelzések alapján viszonylag gyorsan megbántak és a következő szériában már revideálták (például a belső tárhely bővíthetőségének hiánya a Note5-nél és a Galaxy S6 szériában), ami alapvetően kedvező hozzállás, de az ujjlenyomat-olvasó vagy a bekapcsoló gomb össze-vissza rámolása azért tud kellemetlen perceket okozni a hűséges felhasználóknak.

[+]

Kivéve, amikor valaki (látszólag nem is kevesen) pont ezek miatt mond le a generációváltásról. Na, idén visszakerül minden a megszokott helyre, csak az S Pen vándorol át a bal sarokba, amit valószínűleg szintén nehézkes lesz megszokni, főleg, hogy a gombokkal ellentétben, a toll az első generáció óta a jobb oldalon, egyébként tökéletesen kézreeső helyen volt. Mindenesetre úgy tűnik, a fenti render egészen közel áll a valósághoz, még a kamerakivágások is stimmelnek a tokkal (három szenzor + ToF + LED).

Azóta történt

  • A Samsung buktatta le a Note20 Ultrát

    A gyártó ukrán oldalán tűnt fel egy termékfotó, amelyen alighanem a jövő hónapban érkező Galaxy Note20 széria csúcsvariációja látható.

  • Élőképen a Note20 Ultra

    Költözik az S Pen és az FCC-nél is megfordult a Samsung megtollasodott szériája.

  • Hivatalos az augusztus 5-i dátum

    A Samsung Unpacked eseményén nem csak az idei Galaxy Note széria mutatkozhat be; tablet, hajlítható telefon és okosóra is várható.

  • A műanyag azért túlzás

    A sík kijelző jó ötlet, a 60 Hz-es képfrissítés kevésbé jó döntés, de a plasztik hátlap már túlzásnak tűnik a Galaxy Note20 esetében.

Előzmények

Hirdetés