A Samsung buktatta le a Note20 Ultrát

A gyártó ukrán oldalán tűnt fel egy termékfotó, amelyen alighanem a jövő hónapban érkező Galaxy Note20 széria csúcsvariációja látható.

Augusztus 5-én több S Pennel szerelt Samsung Galaxy is bemutatkozik a koreaiak online Unpacked eseményén, és a legcombosabb darab a Note20 Ultra nevet kaphatja, bizonyos piacokon Snapdragon 865+-szal. Ez volt a hírünk pletykákat érintő fele, a második viszont a Samsungtól érkezett, de nem úgy, ahogy az ember elsőre gondolná. A gyártó ukrán honlapján, a Galaxy Note8 termékoldalának aljára lapozva bukkant fel az alábbi kép a Note20 Ultra bronzszínű variációjáról, és mindezt az Archive.org el is mentette, mielőtt a bakit (ami néha teljesen szándékos) a Samsung orvosolta volna.


(forrás: Samsung / Archive.org)

Ez alapján három méretes lencse várható a legdrágább S Pennel szerelt masina hátulján, illetve potenciálisan egy apróbb negyedik kicsit távolabb, csak nem látszik a sötétben. A stylushoz legközelebb álló elem periszkópos kamerának tűnik. A dizájn egyébként, ha már a lencséknek itt kell kiemelkedniük szimmetrikus, középre tájolt elrendezés helyett, elegánsnak tűnik, és passzol a festéshez a bronzszínű S Pen kivitele.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés