Púp vagy a Galaxy Note20+ hátán

Frissítették az S Pennel szerelt Samsung phablet renderképeit, és a hátlapi kameranégyes egycsapásra méretesebb lett.

Legyen bármilyen letisztult a dizájn, ha az ember hátrapakol egy rakás, méretes kamerát, akkor az bele fog csúfítani az összképbe, ahogy azt számos iPhone, Galaxy vagy Huawei csúcskészülék demonstrálta.

Jócskán kiemelkedik a Galaxy S20 Ultra kamerarésze
Jócskán kiemelkedik a Galaxy S20 Ultra kamerarésze (alul) [+]

Az S20 Ultra 108 megapixeles főkamerával és periszkópos zoommal felturbózott púpja a szokásosnál is jobban kiemelkedett, mintha csak a Badacsonyt bámulná az ember a Balaton túlpartjáról, cserébe a piac egyik legsokrétűbb fotós és videós szettjét kínálja.

Hasonlóan méretes lehet a Note20+ kameraszekciója
Hasonlóan méretes lehet a Note20+ kameraszekciója (forrás: Pigtou) [+]

Az ami működik, azon ne változtass! elvet követve a Galaxy Note20+ legfrissebb, továbbra sem hivatalos renderképein bizony sokkal jobban kiemelkedik a hátlapi lencseszekció, mint a pár nappal ezelőtti, szolidabb képcsomagon. Balra vélhetőleg a normál, az ultraszéles és a periszkópos kamerák követik egymást, jobbra pedig a LED villanó, pár szenzor és a ToF rendszer.


(forrás: Pigtou) [+]

Ez a dizájn egy hajszállal szögletesebb Note20+-t vetít előre, mint a múltkori, alul-felül csapott, lapos kivitellel, míg a két karcálló üveg gyakorlatilag tökéletesen kanyarodik és simul rá a fém oldalkeretre, ami kényelmes fogást vetít előre. Nyilván egyik dizájnra se fogja a Samsung rávágni, hogy „aha, ez lesz a befutó”, mindenesetre az online premier nyár végén esedékes, és nyakunkon az év legforróbb évszaka, úgyhogy azért túl messze sem lehet a friss dizájn az igazitól.

Azóta történt

Előzmények

  • Semmi meglepetés a Note20 első renderein

    Szögletes forma, apró kameracsepp, szinte zéró káva és egyelőre periszkópos kamera a hátlapon, ami nem feltétlenül marad meg.

  • Dobja a Galaxy Note20+ a 100x-os hibrid zoomot?

    Jobban mutat az S20 Ultra 100x-os űrnagyítása papíron, mint a gyakorlatban – lehet, hogy a Note20+ kihagyja a periszkópos zoomot.

Hirdetés