Érkezik a Galaxy Note10e?

Hirdetés

A mai napig egyedülálló a phablet kategóriában az S Pennel szerelt Galaxy Note széria, és évről-évre bővül a digitális toll tudáslistája, legutóbb éppen Bluetooth-funkciókkal. A széria minden földi jóval meg van áldva, ezt viszont árazása és jókora mérete is aláhúzza, úgyhogy, aki kedvező áron akart S Pennel szerelt mobilt vásárolni, leginkább a korábbi modellek között volt érdemes szétnéznie, vagy mondjuk a Note 3 Neót kosárba helyeznie.

Fura és egyedi látvány a Samsung Galaxy Note Edge
A Galaxy Note Edge a Note 4-gyel együtt mutatkozott be [+]

Dél-Koreából most érdekes pletykák érkeztek: a Samsung állítólag két Note10-et fejleszt, és elképzelhető, hogy Európába a kisebbik érkezik. Mivel az S10 5G már önmagában hatalmas a maga 6,7"-jével, a Samsung tovább készül növelni a Note szériát, egészen 6,75"-es képátlóig. A gyártó ugyanakkor tisztában van a lényegesen kisebb és lapos kijelzővel megáldott S10e népszerűségével, és a The Bell Google által lefordított cikke alapján úgy tűnik, valóban jöhet egy kompaktabb, olcsóbb Note, esetlegesen Note10e néven, amit már mi teszünk hozzá.

A Galaxy Note10 a PhoneArena elképzelésében
A Galaxy Note10 a PhoneArena elképzelésében (forrás: PhoneArena) [+]

Belső információkat persze a Samsung sosem erősít meg, úgyhogy alighanem a nyár végéig kell várni arra, hogy kiderüljön, mennyire megbízhatóak a The Bell értesülései. Nem ez volna az első alkalom mindenesetre, hogy két Note modell kerül piacra egy évszakban, gondoljunk csak a Note 4 és a Note Edge esetére, és különben is roppant divatos manapság két vagy több mobilt piacra dobni egy sorszám alatt, gondoljunk a négyféle S10-re.

Azóta történt

Előzmények

  • A Note10 is 5G variánst kaphat

    Ezt az XDA-developers hámozta ki a kódból. De hogy jön ide Leonardo da Vinci?

  • Ilyen lehet a Galaxy Note10

    Akár Galaxy S10 Square is lehetne a neve, mivel úgy néz ki, mint a tollatlan Samsung csúcskészülék, szögletesebb kivitelben.

Hirdetés