Hatalmas telepet kaphat a Note10 Pro

A Samsung nyár végére várt, S Pennel szerelt csúcskészüléke várhatóan üzemidőben sem lesz gyenge.

Bár idén a hajlítható kijelzős mobilok gyűjthetik be az innovációs díjakat, a Galaxy Fold csúszása jelzi, hogy azért még a hagyományos okostelefonok jelentik az eladások gerincét, és a Samsungnál a Note széria kiemelt helyen szerepel minden évben. Nem csak hatalmas kijelzője vagy az S Pen okán: annak idején, az okostelefonok között szokatlanul nagy telepet kínált a sorozat – aztán jöttek a riválisok még nagyobbal. Úgy tűnik, a Note10 széria Pro variánsa mindent bele fog adni a kiemelkedően hosszú üzemidőért, koreai források legalábbis ezt állítják.

Ez lehet a Note10 Pro akkumulátora
Ez lehet a Note10 Pro akkumulátora (forrás: Fair Trade Commission)

A Note8 3300, a Note9 4000 mAh-s telepet kínált, egy koreai hitelesítő intézetnél a potenciális Note10 Pro jelölt pedig 4500 mAh-s teleppel látogatott el (egészen konkrétan maga a februárban gyártott, EB-BN975ABU kódjelű akkumulátor járt vizsgálaton, a fenti készülék pedig SM-N975 néven várható). Az S10 5G háza egyébként pont ekkora telepet rejt, amihez 6,7"-es képtáltó passzol, és várhatóan a Note10 Pro sem lesz apró. Mellette érkezhet a sima és egy 5G-s Note10, plusz pletykálnak egy Note10e variánsról is.

Azóta történt

Előzmények

  • Érkezik a Galaxy Note10e?

    Koreai lapértesülések szerint a csúcsmodell mellett jöhet a kedvezőbb árú, S Pennel szerelt Samsung Note.

  • Ilyen lehet a Galaxy Note10

    Akár Galaxy S10 Square is lehetne a neve, mivel úgy néz ki, mint a tollatlan Samsung csúcskészülék, szögletesebb kivitelben.

  • Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

    Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.

Hirdetés