Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

A Note10 is 5G variánst kaphat

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: XDA Developers

Ezt az XDA-developers hámozta ki a kódból. De hogy jön ide Leonardo da Vinci?

Hirdetés

A Galaxy S10 família jött, látott és többé-kevésbé győzött, nekünk egyébként a tudás/ár viszonylatban az S10e nyerte el leginkább tetszésünket. Egy modell azonban nem látogatott el hozzánk, ez pedig a Galaxy S10 5G, és reálisan az év második felében köthet ki tesztre. Most úgy tűnik, nem egyedüliként a Samsung 5G-s kínálatából, és most nem az összehajtható Foldról van szó.

A Galaxy Note10 a PhoneArena elképzelésében
A Galaxy Note10 a PhoneArena elképzelésében (forrás: PhoneArena) [+]

Az XDA-developers szerzői és fórumozói képzett kódolvasóként bújják a telefonok végeláthatatlan szoftverhalmazát, és az Exynos 9820-at használó, SM-G973F kódjelű Galaxy S10 defconfig fájljából sikerült határozott célzást kihámozni az 5G-s Galaxy Note10 variációra vonatkozóan. Az Ice Universe tippoldal korábban megsúgta, hogy az S-Pennel szerelt csúcsgép davinci belső kódnéven készülhet, és a kamera driver kódjában ott a davinci5g célzás a fejlett hálózati modemmel szerelt variánsra.


(forrás: PhoneArena) [+]

A beyond0, 1, 2 és x egyébként sorrendben a Galaxy S10e, S10, S10+ és S10 5G kódneve, míg a Galaxy Fold luge fantázianéven mozog a szoftverkódban. A Note10 érkezésére nyár végén érdemes számítani, várhatóan az S10+ formájával, csak szögletesebb kivitelben.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.