Samsung Galaxy Note 3 Neo - barátságos óriás

Bevezető, tartozékok

Talán még a Samsung se gondolta, hogy a Note szériával nem csupán egy újabb sikert könyvelhet el, hanem egy teljesen új kategória alapjait teremtették meg. A phablet, mint nem hivatalos elnevezés azokat a mobiltelefonokat takarja, amelyek igen méretes kijelzővel rendelkeznek, egyfajta átmentet képezve a klasszikus okostelefon és a kisméretű tabletek között. Az első Note készülék óta sokat változott a kínálat, mostanra sok gyártó csúcsmodellje kvázi automatikusan phabletnek is mondható, a tabletek és okostelefonok összeolvadása pedig rendkívül közel került, köszönhetően az extrém méretűre nőtt képernyőknek.

Samsung Galaxy Note 3 Neo
[+]

Aki most óriás mobilt szeretne magának, van miből választania, mind gyártó, mind típus tekintetében. Azonban számos felhasználó van, aki vágyik a nagy kijelzőre, de nem szeretne vele arányosan nagy árat fizetni érte. Ha valaki egy olcsó(bb) phabletet szeretne piacra dobni, logikusan a nagy kijelzőnek maradnia kell, elvégre akkor épp a lényeg sérülne. Nem ismeretlen terület ez már a Samsungnak sem, a Mega és Grand modellek után pedig most itt a valóban „olcsósított”-nak mondható Note 3 Neo.

Samsung Galaxy Note 3 Neo
[+]

A VIP-Phone-tól elhozott doboz ezúttal is famintás, és méretéhez képest eléggé kitömték. A telefon alatt találjuk meg a tartozékokat, hálózati töltőfej, USB adatkábel és sztereó agybadugós füles vár minket. Némi extra is jutott bele, az egyik a füleshez járó többféle méretű szilikondugó, a másik pedig az S Pen tartalék ceruzahegyek, illetve a cseréhez szükséges célszerszám.

Samsung Galaxy Note 3 Neo
Alcatel One Touch Hero vs. Samsung Galaxy Note 3 Neo

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés