Képeken az Amazfit GTR 4 és GTS 4

Hamarosan két új prémium okosórával bővíti kínálatát az Amazfit.

Tavaly októberben mutatkozott be az Amazfit népszerű GTR és GTS sorozatának harmadik generációja, a GTR 3-ból a Pro változatot idén tavasszal tesztelni is volt szerencsénk. A kör és négyzetes órák hamarosan utódokat kapnak a GTR 4 és GTS 4 személyében, melyek várhatóan minimális belső, nagyobb külső változásokat hoznak.

GTR 4 fekete színben.
GTR 4 fekete színben. (forrás: GSMArena)

Az Amazfit GTR 4 1,43 hüvelykes, 466 x 466 pixel felbontású kör alakú AMOLED érintőkijelzőt visel majd magán, mely képes lesz folyamatos megjelenítésre (AoD) is. A GSMArena exkluzív információi szerint alumínium marad a tokozás, szürke és fekete színben lesz elérhető, az óratest jobb oldalán található két gomb közül a felső, tekerhető korona fekete-piros festést kap majd, az alsó gomb fekete marad. Kiszereléstől függően az óra elérhető lesz bőr, szilikon vagy nylon szíjakkal, lásd a borítóképet.

GTR 4 ezüst színben.
GTR 4 ezüst színben. (forrás: GSMArena) [+]

A GTS 4 már nagyobb kijelzőt kínál, a 390 x 450 pixeles, négyszögletes AMOLED panel átlója 1,75 hüvelyk. Az óratok itt is alumínium, a GTS 4-en viszont csak egy gomb lesz, a jobb oldal közepén egy tekergethető korona személyében. A GTS 4-ről tudni, hogy 9,9 milliméter vastag lesz és szíj nélkül 27 grammot nyom majd. A fekete, rózsaarany, valamint barna színekben elérhető GTS 4 szilikon és nylon szíjjal lesz elérhető.

GTS 4 eltérő színekben és eltérő szíjakkal.
GTS 4 eltérő színekben és eltérő szíjakkal. (forrás: GSMArena) [+]

Összesen 200 számlappal és AoD opcióval, köztük 30 animálttal készül az Amazfit a két új órához, melyek a cég ígérete szerint 150 mozgásforma követésére lesznek képesek. Az órán a Zepp OS 2.0 fut, amelyben bizonyos régiókban integrált Amazon Alexa is jár. A GTR 4 és a GTS 4 is képes arra, hogy automatikusan elindítsa a tevékenységkövetést, a kültéri edzések útvonalát pedig kétcsatornás GPS rögzíti. Megújul az optikai pulzusmérő, a 4PD BioTracker 4.0 kerül majd az órákba, amikkel állítólag pontosabb lesz az egésznapos szívritmus, véroxigén-szint és stressz-figyelés.

GTS 4 fekete színben.GTS 4 fekete színben. GTS 4 fekete színben. (forrás: GSMArena) [+]

Mindkét órában van beépített mikrofon és hangszóró, így Bluetoothon keresztül a csatlakoztatott telefonra beérkező hívások is lebonyolíthatók. Az Amazfit saját alkalmazásai előre telepítve felkerülnek az órákra, viszont a Mini App rendszert használva telepíthetők lesznek a GTR 4-re és GTS 4-re is külső fejlesztőktől származó programok. A GTR 4 házába 475 milliamperórás akkumulátort tudtak bezsúfolni, ezzel 12 napnyi normál használat várható. A GTS 4 kisebb, 300 milliamperórás telepet kap, amivel maximum 7 napot bír ki anélkül, hogy a töltőt igényelné.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés