IFA 2022: Hozta a GTS 4-et és GTR 4-et is az Amazfit

Két formában, sok színben, már az új BioTracker 4.0 szenzorral.

Két új prémium okosórát is mutatott az Amazfit a T-Rex 2 mellett az IFA-n, ezek a GTS 4 és a GTR 4. Illetve jött még a GTS 4-ből mini változat, mely kevesebbet tud ugyan, de a nagyobb modellek 230 eurós ára helyett csak 99 eurót kell érte fizetni. Újdonság a karórákban, hogy a BioTracker 4.0-ás PPG szenzor van bennük, ami állítólag jóval pontosabb az elődnél.

Amazfit GTR 4 (az utolsó képen egy Garmin Vivoactive 4 mellett)Amazfit GTR 4 (az utolsó képen egy Garmin Vivoactive 4 mellett)Amazfit GTR 4 (az utolsó képen egy Garmin Vivoactive 4 mellett) Amazfit GTR 4 (az utolsó képen egy Garmin Vivoactive 4 mellett) [+]

A kialakítás 5 ATM vízálló, az órákban van iránytű, giroszkóp, barométer, valamint magasságmérő és fényérzékelő, kétcsatornás GPS hat rendszer támogatásával és a Bluetooth 5.0 mellett 2,4 GHz-es Wi-Fi hálózatokat is képesek használni.

Így néz ki az ezüst-fekete a GTR 4-ből a bőr szíjjal.
Így néz ki az ezüst-fekete a GTR 4-ből a bőr szíjjal. [+]

Standard 22 milliméteres gyorsszíjakat kapnak, ebből van fekete szövet, barna bőr, és szürke szilikon változat, az óra tokozása pedig ezüst-fekete vagy fekete-fekete kombóban érhető el a GTR 4 esetében, a GTS 4 ezzel szemben arany tokkal is kérhető. A korona tekerhető és kattintható, a GTR 4-en jobb alul van egy kattintható második gomb is.

Amazfit GTS 4 feketében.
Amazfit GTS 4 feketében. [+]

Az órák 475 milliamperórás akkumulátort használnak, amivel a maximum üzemidő 24 nap lehet átlagos használattal, de energiatakarékos módban akár 50 napig is húzzák egy töltéssel. Ha valaki GPS-szel követett tevékenységet végez, annak egyhuzamban 25 órányi használatot ígér az Amazfit, de ha energiatakarékosra kapcsolja a GPS-t a felhasználó, akár 52 órányi folyamatos tevékenységkövetést is ki fog tudni hozni az eszközből.

A normál méretű GTS 4 aranyban.A normál méretű GTS 4 aranyban.A normál méretű GTS 4 aranyban. A normál méretű GTS 4 aranyban. [+]

A GTS 4 mini változata az alumínium házat műanyagra cseréli és áldoz a méretből (41,8 x 36,7 x 9,1 mm) is, ezért csak 20 milliméteres szíjakat kapott. Az AMOLED kijelző itt is adott 1,65 hüvelykes méretben, ahogy mindig éber megjelenítési lehetőség is van, 5 ATM a vízállóság és száznál is több a követhető sportmód, de a GPS csak egy csatornás, az egészségszenzor pedig a régebbi 3.0-ás változat. A minibe Bluetoothból már az 5.2-es került, üzemidőben pedig gyengébb, hisz kisebb az akkumulátor is a maga 270 milliamperórájával. Ezzel az Amazfit szerint átlagosan 15 napig bírja a karóra, de ha energiatakarékos módra kapcsolják, akár 45 napig is elketyeg. Folyamatos GPS-használattal a maximum élettartam egy töltéssel 21 óra.

Amazfit GTS 4 mini fekete színben.Amazfit GTS 4 mini fekete színben.Amazfit GTS 4 mini fekete színben.Amazfit GTS 4 mini fekete színben. Amazfit GTS 4 mini fekete színben. [+]

Tölteni mindegyik típust az Amazfit saját mágneses töltőjével lehet, két órát vesz igénybe a folyamat. A minimum elvárt operációs rendszer Android 7 vagy iOS 12 a csatlakoztatott telefonon. Európában a GT-szériából a GTR 4 kerül forgalomba 230 eurós, valamint a GTS 4 Mini 99 eurós áron.

Utazásunkat a Yettel Magyarország támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés