Indiában megjelent az Amazfit GTS 4 Mini

Könnyű és vékony órával bővíti az Amazfit a távol-keleti portfóliót.

Július 16-tól Indiában megvásárolható lesz az Amazfit legújabb okosórája, a GTS 4 Mini. Az eszköz 1,65 hüvelyk átlójú AMOLED panellel érkezik, a megjelenítőt fedő üveg sarkainál lekerekített, így a káva is minimális, a kijelző: óratest arány 70 százalékra csökkent. Ettől függetlenül adott az 5ATM minősítés, tehát lehet medencében is viselni az órát.

Az Amazfit GTS 4 Mini legfontosabb tulajdonságai.Az Amazfit GTS 4 Mini legfontosabb tulajdonságai.Az Amazfit GTS 4 Mini legfontosabb tulajdonságai. Az Amazfit GTS 4 Mini legfontosabb tulajdonságai. (forrás: Amazon India / GSMArena) [+]

A hátlapi szenzor szívritmus, véroxigén-szaturáció és alvás monitorozására képes. Az óra automatikusan hét sportmódot tud mérni, ezekhez van fedélzeti GPS is, ami öt hálózaton kommunikál. Az Amazfit szerint egyébként összesen 120 aktivitási forma mérésére használható az eszköz. Üzemidőben átlagos használat mellett 15 napig bírja állítólag a GTS 4 Mini, de a 270 milliamperórás teleppel akkukímélő módban 45 napig is elmegy az ígéretek szerint.

Beépített GPS is van az órában.Beépített GPS is van az órában. Beépített GPS is van az órában. (forrás: Amazon India / GSMArena) [+]

Négy színben lesz elérhető az óra - menta kék, flamingó pink, fekete, fehér (ami inkább arany) -, a tokozás színéhez passzoló, cserélhető szilikon szíjjal. Az indiai árak 6999 rúpián nyitnak, ám ez csak az első nap vásárlóira vonatkozik, egyébként 7999 rúpiáért kerül piacra a kütyü. Magyar forintban ez 40 - 41 ezer forint körüli összeget jelent, azonban a nemzetközi értékesítésről egyelőre nincs szó a GTS 4 Mini kapcsán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés