Hasznos trükköt tanult el az Amazfit GTR 3

Androidon mostantól opció a válaszadás és a híváselutasítás üzenettel.

Jó kis óra lett az Amazfit GTR 3 Pro, ami mellett ott van még a sima GTR 3 és a szögletesebb GTS 3 ugyanebből a termékgenerációból, ám a gyártó Zepp alkalmazásával elég korlátoltak voltak az értesítéskezelési műveletek – különösebb csoportosítás nélkül el lehetett olvasni őket, és nagyjából ennyi.


[+]

Mivel a válaszadás olcsóbb Garminokon és hosszú idő után a Huawei órákon is opció lett, ideje volt az Amazfitnek lépnie, és bár üzenetküldésre léteztek alternatív megoldások, most már hivatalosan is működik az SMS-ekre, az elutasított hívásokra vagy a WhatsApp és Facebook értesítésekre adott válasz, legalábbis Androidon.


[+]

A frissítőcsomag telepítése után ez kétféle opciót jelent: választhatunk az előredefiniált üzenetlistából, amit, ha minden igaz magunk is bővíthetünk (már nincs nálunk a GTR 3 Pro, hogy ezt ellenőrizzük), illetve emoji billentyűzettel választhatunk egy rakás hangulatjelből. Ez utóbbi arra enged következtetni, hogy az Amazfit rajta van az apró billentyűzeten bepötyöghető válaszadáson is, ám egyelőre ez még nem opció.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés