Október 4-én startol el a Pixel 3?

Hirdetés

Evan Blass értesülései alapján már sejteni, hogy augusztus 20-án, azaz kereken két hét múlva startol el az Android 9.0, és egy Google Campuson elhelyezett szobrocska leleplezésével az is kiderül, mi lesz az új főverzió édességes neve. Egy ideje azonban külön érkezik a szoftveres és a Google-féle hardveres generációváltás: a Pixel mobilok általában egy évszakkal később, hónapilag október környékén futnak be, és várhatóan így lesz ez idén is.

A Pixel XL 3 felhasználói renderképe a Pixel 3 mellett
A Pixel 3 XL és a Pixel 3 felhasználói renderképei. A galéria megtekintéséhez kattints a fenti képre! (forrás: MySmartPrice) [+]

A Famebit a YouTube összekötő felülete, amelyen keresztül a csatornák üzemeltetői és a vállalatok, brandek felvehetik a kapcsolatot és megegyezésre juthatnak szponzorált tartalmak tekintetében. Úgy tűnik, a Famebiten keresztül éppen a Google tett közzé megkeresést, méghozzá olyan kanadai influencerek, vagyis véleményformálók felé, akik a hajlandóak Pixel 3 telefonra váltani, és ezt az élményt követőikkel, és persze az internet végtelen közönségével videók keretében megosztani. A felhívás október 4-ei közzétételt irányoz elő, ez pedig nyilvánvalóan a Pixel és a Pixel 3 XL bemutatónapja lehet. Az időpont ugyanakkor még nem tekinthető hivatalosnak, ezért a feltételes mód.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés